Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 3. indoorek - 1xPot of Gold, 3xChronic
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
thalos
Stálý Člen

Karma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 1

Prosím vyplň pole s textem příspěvku.

Naposledy upravil thalos 11-10-2008 v 19:49 PM

Old Post 30-08-2006 v 02:40 AM
thalos je offline   Profil uživatele thalos   Find more posts by thalos   Foto galerie člena thalos   Click here to Send thalos a Private Message   Add thalos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
knoblauch
Nový Člen

Karma uživatele knoblauch - 0% Pěstitelská

Palec nahoru NICE Příspěvek č. 2

Nazdarově Thalosi

Koukal jsem už na předchozí projekty a moc se mi tvoje snažení líbí K+ rozhodně už jen za to, že jsis jako první projekt troufnul rozjet vert. Scroog v bubbleru

Ještě by mě moc zajímalo, kolik jsi měl přibližně G z tej druhej várky a jaký jsi měl asi tak GE index

Chtěl bych totiž začít a furt mám nejasno v tom, jestli hlínu, bubblák - bush, Scooga, nebo klidně i něco jinýho ...
POstupem času bych chtěl určitě vyzkoušet všechny způsoby, abych sám mohl pro mě určit ten nejlepší, nejzábavnější a tak ... ale na ten první jsem dost nerozhodnej.... tak když písneš tyhle věci, třeba mi to udělá jasno a řeknu si, že je tam parádní vynosnost a je to perfektní zkušenost....

Jinak parádní přechod z ELITE na ATMANA jen malá - kolik tě stál a popřípadě jestli máš pro ELITA nějaký využití? (Kdybych se rozhodl že zkusím bubblat, tak bych o něj měl i eventuelně možnej zájem) - samo že zaplatím

Jako to víko si nech něco smlátit nebo si sám něco ztvoř hoummejd, pochybuju že někde něco seženeš co by na to přesně pasovalo ( ale i tak pošli rozměry, podívám poptám )

A ještě by mě zajímal tvůj názor nato, jestli by třeba šel pěstit v/Scoog s 400 bo třeba i 600 sodíkem mohl by to bejt slušnej nářez ne?

Každopádně hodně zdaru, ať to rostě bez problémů a nemocí, usadím se, a budu sledovat jak ti to jde a držet pěsti

MAJSA

česnek

chci se něco přiučit :-)

Old Post 01-09-2006 v 08:38 AM
knoblauch je offline   Profil uživatele knoblauch   Find more posts by knoblauch   Foto galerie člena knoblauch   Click here to Send knoblauch a Private Message   Add knoblauch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carpy
Stálý Člen

Karma uživatele Carpy - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carpy - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carpy - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carpy - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Kalfas forever :-D nedavno sem sklidil uplne stejny projekt, ale s tou stopadinou to je lepci hukot.jinak pod tou sedumdesatkou sem mel dva bublery rozdeleny, kazdy po sedmi litrech, a koreny to vyplnily az dost, do jednoho osmilitrovyho bych je asi nedal.

Cap's box 150 W in soil Hydro 70 W at first

Old Post 01-09-2006 v 17:36 PM
Carpy je offline   Profil uživatele Carpy   Find more posts by Carpy   Foto galerie člena Carpy   Click here to Send Carpy a Private Message   Add Carpy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Carpy má pravdu. Mně kytky vytáhnou klidně 6 litrů za den. A to tam sou pořádný jen dvě. Aby si pořád nechodil se žbánem pro vodu

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 01-09-2006 v 18:28 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hydrothor
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrothor - 80% PěstitelskáKarma uživatele Hydrothor - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

pokud jde thalosi o víko, polystyren nedoporučuji. Jinak plast by byl ok ale blbě se schání. na víko bych použil další maltovník na 65 litrů, uřízneš mu dno a je to ok.

Nick DEATH. No PM

Old Post 01-09-2006 v 18:38 PM
Hydrothor je offline   Profil uživatele Hydrothor   Find more posts by Hydrothor   Foto galerie člena Hydrothor   Click here to Send Hydrothor a Private Message   Add Hydrothor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carpy
Stálý Člen

Karma uživatele Carpy - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carpy - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carpy - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carpy - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Trosku dražší víko. u nas ten malták stoji 165 woci.lepčí ptát se, shánět kde se dá a v neposlední řadě prolízat centra sběrnýho odpadu :-)

Old Post 02-09-2006 v 07:29 AM
Carpy je offline   Profil uživatele Carpy   Find more posts by Carpy   Foto galerie člena Carpy   Click here to Send Carpy a Private Message   Add Carpy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Polyestyren Příspěvek č. 7

polyestyren
Výhoda: cena,váha, opracovaní(stačí nůž a metr ).
Nevýhoda: drolení a pravidlený výlov kuliček z roztoku,po čase se zanese špínou a nedej bože se na něm uchytí plíseň.

Pokud tě tlačí finance, klidně ho použij, časem být na tvém místě, použil jiný materiál(nejlépe plast).

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Naposledy upravil Hodinář 22-10-2006 v 14:10 PM

Old Post 02-09-2006 v 19:23 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

čim víc vzduchu pro kořeny, tim rychlejší růst..
takže se vyplatí určitě..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 03-09-2006 v 12:53 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hydrothor
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrothor - 80% PěstitelskáKarma uživatele Hydrothor - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Vzduchování - ano bylo, nebo lze přidávat peroxid vodíku.

Nick DEATH. No PM

Old Post 06-09-2006 v 06:01 AM
Hydrothor je offline   Profil uživatele Hydrothor   Find more posts by Hydrothor   Foto galerie člena Hydrothor   Click here to Send Hydrothor a Private Message   Add Hydrothor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
knoblauch
Nový Člen

Karma uživatele knoblauch - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 10

Ahoj THALOSI

no, já jsem nemyslel, že by jsi v/Scrog nebo bubblák vymyslel, ale že jsis troufnul hned jako svůj první projekt rozjet tuhle variaci prěstování a to se mi líbí

co se týče toho 600kila, já mám furt takový nutkání rozjet to s ním, prostorově bych problém neměl, ale nějak si na to netroufám, protože nemám zkušenosti....

Ten Atman je docela levnej, to by se kupovat elite nevyplatilo...

A ktomu víku - polysťák by to mohl být, ale sehnal bych si něco jinýho, úplně nejlepší by jsi mělpřes to natáhnout tu fólii a pořádně jí uchytit aby ti tam neprocházelo světlo, vzduch....
Ale ta je dost drahá

Koukni na někoho kdo v bubláku jede a má to tam, a zkus se ho třeba i v jeho theardu zeptat

Tak jo majsa a hodně zdaru

chci se něco přiučit :-)

Old Post 06-09-2006 v 09:29 AM
knoblauch je offline   Profil uživatele knoblauch   Find more posts by knoblauch   Foto galerie člena knoblauch   Click here to Send knoblauch a Private Message   Add knoblauch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 11

myslim že perličky budou lepší než kameny už z toho důvodu, že probublaj mnohem větší plochu.. IMHO není potřeba dávat vůbec kameny, stačí když na dno stočíš propíchanou hadičku a máš bublinek jak nasráno..

I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.

Old Post 06-09-2006 v 20:39 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

euro2 bych teda v zadnem pripadku nedoporucil, leda by ti nevadilo ze ho po druhe sklizni budes muset menit za dalsi. nesnasi totiz vlhcejsi vzduch a za chvili zacne vseliak vrcet az se jednoho krasneho dne zastavi uplne (vlastni zkusenost), coz by ti mohlo znicit urodu. v g. shopech najdes lepsi vetraky na stejne bazi (TD- trubkove), daleko spolehlivejsi..
zdary
dlouhan

Old Post 15-09-2006 v 12:21 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Příspěvek č. 13

to neumi ani to euro.
ja mel na mysli tento trubkac stoji cca 900,- s vykonem 110m3/hod.
mimochodem jeden zbytecny mam zrouna doma

Old Post 15-09-2006 v 12:38 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Příspěvek č. 14

pisou tam 90m3/h ale na krabici je 110m3/h..

Old Post 15-09-2006 v 13:11 PM
Carpy
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Euro mi vydrželo přesně 2 sklizně, jak píše dlouhán, po všech těch zvukách to nevydžel, ale zase mi ho na elkasu bez keců vyměnili..po reklamaci která trvala 2 měsíce. tim chci říct že dybys vydžel mezi roundama 2 měsíce čekat, klído si ho kup :-D

Old Post 16-09-2006 v 08:18 AM
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 16

to topítko se musí CELÝ ponořit do vody, jinak praskne.. takže na dno ideál..
cca 22°C..

ale pokud to nemáš někde kde je extrémní zima tak je to IMHO zbytečný..
spíš bych ho použil na inkubátor na houby..

Old Post 18-09-2006 v 19:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás