Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nedavno sem si koupil novou vybojku NurturElite Super HPS 400 W a zapojil na tlumivku Philips BSN 400 L-302, zapalovac TRZ11 100-400W a kondenzator 35 mikrofaradu. Nemel nekdo z Vas problem s pouzitym HW anebo byla jen vadna ta vybojka, mam strach ji znovu zapojit pac kdyby se zase spalila tak uz mi asi urco neuznaji reklamaci Diky vsem Colis
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
a nevyhazovalo ti to pojistky? mě to na té samé tlumivce (akorát na 250W) vyhazovalo pojistky a to jsem měl ono schéma podrobně popsané jak zapojit od jednoho elektrikáře......nechápal jsem proč to pořád vyskakuje a pak jsem přehodil drát (tlumivka=>startér) a vidu...jede to ok
okej takze si myslis ze to je tou tlumivkou ? ja jsem elektrotechnik takze schema bych mel mit v maliku .. je sice pravdou ze schema tady na groweru a schema na zapalovaci a tlumivce jsou rozdilne .. ale nevim ... snad az bude skola se poptam nekoho jde o to ze se mi to upne nepochopilne spalilo ... uvnitr vybojky jak je banka s plynem tak ta se mi uplne odtavila BTW chladite sve 4 kila ? dik colis
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
Nazáár. Tu tlemivku BSN a startér TRZ 11 sem měl taky, jenomže na 250ce a vyhazovalo mě to též pojistky, protože to schéma je blbě a navíc BSN je třívývodová tlemivka a TRZ 11 je na dvouvývodovou. Nutno tedy zapojit jako dvou vývodovku!! Nechápu vola, kterej doporučil skombinovat tydle 2 komponenty..
3 vývody má startér MZ 11 od Dakof, je lepší, levnější a díl vydrží.. Sám sem vlastníkem a mohu pět jen chválu..
tak to jsi luckyman.........mám stejnou kombinaci jako ty a holt na to nějakej čas budu growřit...jemi škoda těch peněz hnedka vyhodit :-(
chceš vědět kdo doporučil tyto 2komponenty dohromady?
no nechci strašit,ale pokud je to ta samá tlumivka,ale s jinším výkonem tak viz obr. mi připadne že je pouze na SON-ky a MH (metalhalogenovky)......u ostatních výbojek je funkčnost bez záruky mám takovej pocit