Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Začátky jsou vždycky těžké
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Sany
Stálý Člen

Karma uživatele Sany - 0% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 34 

Obecné Příspěvek č. 1

Tak teda lidičky abych vám to vybalil na rovinu.Nikdo v tomhle oboru pěstění není lepší než elita maníku z GROWERU je to zkrátka holej zázrak že jsem objevil takovouhle stránku.Ale abych se moc nerozpisoval tak vam vybalím mí moc krotký začátky pěstění a samozřejmě hulení.

Tak abych začal zkraje je toho sakra hafo co jsem prožil nádherný chvíle s rostlinkou kannabis.Taky abych vás varoval je to taky trochu ryskantní utíkat fízlům ze skizně kterou ti parchanti stopovaly nejmíň dva měsíce.Taky je pěkně hnusný když vás chytnou v parku zkouřeny jako .... prasátka tak si dávejte pozor kde hulíte a pěstíte je to velice populární ale benga to moc nerajcuje.

Tak teda moje první skříň.Byla to malinká skříň která mohla mít tak něco kolem metru na víšku a půl metru na šířku.No zkrátka bylo to super.po nakoupení potřebných věciček a naklíčení semínek ( asi 6 dní myslej jsem že je to moc puklí tak jsem to hnedka ráno zasadil do kokosovýho ubstrátu s přepáleným pískemm kterej sem předem doma potajnu upek asi při 200 stupních asi 45 minut.Byla to zkráka hlinečka jak má bejt.semínka sem šupnul do dírky hluboký tak dva cáky a zalil odstátou vodičkou která už v sobe neměla ty sračky.A čekall pod sodíkovou 70W vybojkou jako staroslivej táta.Při vyklíčení prvních lístků jsem se skoro rozbrečel (kecám )).

tak to byla story mí první skříně co vy na to jestli byste neměli nejaký dobrý rady pro veškerý pěstitele tak je hažte kolem mě.

zatím se mějte a piše (hulte)

[Edited by Sany on 14-04-2002 at 12:56 PM]

Old Post 14-04-2002 v 11:53 AM
Sany je offline   Profil uživatele Sany   Find more posts by Sany   Foto galerie člena Sany   Click here to Send Sany a Private Message   Add Sany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 321  

Příspěvek č. 2

Hážu:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=581
Tam toho dost najdeš. Vlastně všechno.

Old Post 30-04-2002 v 07:36 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sany
Stálý Člen

Karma uživatele Sany - 0% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 34 

Příspěvek č. 3

Díkec za tvoje parádní rady a lidičky já tohle založil pro vás abyste se nemuseli k všeobecnýmu problému pídit nějak dlouho.

Zatím se mějte a HAŽTE DÁL

Old Post 05-05-2002 v 12:50 PM
Sany je offline   Profil uživatele Sany   Find more posts by Sany   Foto galerie člena Sany   Click here to Send Sany a Private Message   Add Sany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8715250 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív