Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rad by som pomohol začinajucim Idoor-pestovatelom.Ak niekto hladá predajňu kde predávajú sodikove vybojky v Bratislave doporučujem :www.galves.sk.
Ja osobne som u nich kupil komplet všetko.
Sodik:Philips Son-T 250W okolo :650,-Sk,
Tlmivka SAPI-HSI 250W LAYRTON :564,-Sk
Kondenzator 32mF: 131,-Sk
Porcelanova obimka E40 :150,-Sk
Štarter :477,-Sk
Poistka :150,-Sk
Štarter+Kondenzator+Tlmivka je na obiednevku,mne to
zohnali do 7 dni.
Žiarivkove Trubice som kupil v Baumaxe 2Ks Philips TD-L
15W/33 cena za kus 149,-Sk štarter :49,-Sk
Tlmivku+patice som vymontoval z reklamneho putača na cigarety- Layrton 40W
Ventilator do PC v GM-Elektronic -149,-
Potrubny ventilator z baumaxu 100/m3 990,-Sk
Pvc potrubie-flexibilne z baumaxu 1m 299,-Sk
Ak ma niekto ine adresy na celom Slovensku tak sa tu prezentujte.Pomožete a ušetrite čas a peniaze inim growerom .
S pozdravom Sargon78
To je GrowSop ale co sa tika lamp tak pekne drahy a nemaju moc velky viber len 400w a 600w a pre zaciatocnikov by som povedal ze absulutne nevhodne....ale ostatne veci tam maju super...
Hojda Sargon78 pocuj kde yoyeniem ten Zapalovac SI 51 HPI 250-400W 254Sk ??? das mi please link alebo dajake info o tej firme strasne mocten starter potrebujem please odpis co najskorej dikes...
Však tam ten link je,ale môžem Ti ho sem napísať:http://www.galves.sk/galves2/index.php?page=home
Len majú trocha neprehľadný cenník(teda aspoň ten v xls)
Ale ako tam nájsť to čo ma zaujíma je pre mňa záhadou.
Please Help:Surne potrebujem ten starter na 250w sodik please pomozte mi ! dajte sem nejaku stranku kde to splasim alebo tak nieco lebo ta jedna mi nefunguje a Galves je drahy! please Zapalovac SI 51 HPI 250-400W 254Sk surne ho potrebujem