Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, planuji si vymalovat pokoj v rasta barvach ale nejprve bych rad videl nejakou fotku jak to bude vypadat, nemate takto nekdo vymalovano? nevideli jste nekde nejakou fotku? diky moc!
JAHmaican:Koukam, že pán neni jenom peckovej grower,ale taky člověk s obrovskym vkusem a malířskym talentem Já mám v plánu hodit něco přes dvě delší zdi. Ne jednu stranu mapu jamajku v rasat barvách a na druhou asi nějaký kytí (mám kámoše,kterej dokáže namalovat cokoli, já bych si to samozřejmě nedal), tak jsem zvědam jestli se k tomu dokopu jako ty
lipi: 4au Lipánku
hele jednou jsem taky maloval kyti na zed a vychytal jsem obrovskej fígl!!!
Postavíš rostlinku a za ní dáš nějaký sětlo - na zdi se ti udělá přesnej stín a ty ho pak jenom obkreslíš, velmi jednoduché a malba vypadá reálně....
lipi: tak to by bylo taky dost dobrý!!!!! originální námět, vid..
btw: jednou sem si kreslil i Boba na zed, jenže se mi to moc nepovedlo, tak tam mám tedka nástěnej věšák, aby to nebylo videt..