Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodol som sa ze svoje rastlinky trochu nadopujem..... Guanom ich hnojim stale, ale chcem este k tomu pridat krystalon na plod+striekat sprejom na plod, vsetko v obvyklych davkach. Skusali ste uz nieco take? Preziju alebo doziju?
Cus, nevim proc by vsichni porad cpali krystalon do kytek .... kdyz uz valis guano tak si kup neco bio ... napr biobizz, nebo pelagron. Rozhodne bych nejel krystalon na plod a kvet... kdyz uz se ale rozhodnes ze ten krystalon pojedes tak jed radsi krystalon jahoda.
peace
preco je lepsi kristalon jahoda???a podla coho spoznam ze je cas zmenit zlozenie hnojiva..na rastline mi uz zacali naskakovat blizny,mozem uz davat hnojivo s vecsim obsahom fos. a draslika?alebo mam pockat kym sa sisky(kvety) viac vyvinu?dik za infooo
PROSIM VAS TAK MI NAPISTE NAZOV NAJLEPSIEHO HNOJIVA NA NASOM TRHU(NA SVETE) A JA POJDEM A KUPIM SI HO...NA CENE MI NEZALEZI...MUSI TO ALE UZ BYT HNOJIVO NA OBDOBIE KVITNUTIA...VELA FOSFORU...DIK ZA HELP . . . . . . . . . .
Slepičinec-ten nemusíš kupovat,je bio a na květ je super
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)