Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mam na balkone 3x Snow White, asi pred tyzdnom sa na listoch zacali robit skvrny a postupne sa nakazili vsetky rastliny. Sak pozrite foto. Nehnojil som ich uz 2 tyzdne, tak to asi nebude hnojivom. Pomozte, nemozem sa pozerat ako mi umieraju v naruci..
no nedostatkem svetla (kyti žloutne) to nebude a asi ani nedostatkem živin (postižení jde od krajů listů a je kompaktnější).
důležité je zkontrolovat:
Máš to na celé kytce nebo jen na starých/mladých listech?
Jak vypadají listy zespoda?
Nevšim sis nějaké havěti?
Jak často zaléváš?
Kde si vzal substrát?
Jak hnojíš?
Já bych to viděl na hmyz.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
no rajčata (paradajky) ti to asi nenapadla, neni to moc agresivni rostlina
zkus odpovedet na ty otazky, co sem psal nahore, pak ti treba lip poradime.
kdyz se to šíří, tak to je bud plísen nebo škůdce
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
je to na vsetkych liistoch, zospodu su normalne, zalievam denne ked je teplo, mam normalny zahradnickysubstr z obchodu, hnojim guanom, slnko od 13 00-vecera
takze zistil som s vasov pomocou ze ide o skurvenu pliesen,ktora mi napedla postupne vsetky 3. snow white rastliny...teraz som ostrihal vsetky napadnute listy .vecsinov bola pliesen iba na starsich listoch takze by sa mali stoho rastliny spamatat...dneska som zacal s postrekom proti pliesni KUPRIKOL ...Chcem sa spitat ako casto ho mam pouzivat a ci mozem zacat rastliny hnojit s KRISTALONOM na plod a kvet.alebo by bolo lepsie pokracovat v hnojeni z guanom..na rastlinach sa totizto uz zacali robit sisky(kvety).lebo som pocul ze by vtom pripade nemalo uz ist na ne tolko dusika ale viac hnojiva bohateho na fosfor a draslik..KRISTALON ma obsah 15-10-30 ,dus,fos,dras....ak viete aky bi mal ist idealny pomer zivin pri kvitnuti tak mi napiste..este lepsie by bola konkretna znacka vyrobku..niejaku najlepsiu pecku diki
sakra, striekam to tym kuprikolom proti tej pliesni pravidelne ale ono sa to rozsiruje uz som urobil 2 postreky...nemozu byt chytene korene?je nieco aj na pliesen korenov,alebo nejake postreky na ochranu korena pred plesnov????????????????????????????????????????
vyzera to presne ako keby tie starsie a spodne listy hrdzaveli..vrsky a mladucke listy su v pohode,ale ako nahle vyrastu tak chytaju pliesen...a uz sa mi zacali robit pekne sisky a za chvilu to uz nebudem moct striekat...