Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vřele všechny milovníky pěstění a po menší odmlce chci představit svůj další pokus:-) Vše zůstalo při starém, pouze osazenstvo tvoří 2x PM a 2xPoG. Kytky (a já s nimi) prošly peklem, ale ve výsledku musím být nadmíru spokojen. Boj s vedrem, sviluškami a mou blbostí jsme si společně vychutnali:-) Postupně jak bude čas budu přihazovat fota, páč jsem v 56 dnu květu a holkám už strachem zrezly vlasy z blížící se smrti. Takže nějaká ta fota. Jo ještě opět omluva, nejsem fakt fotograf:-)
po zhruba 28 dnech růstu přepnuto na květ, ale teď už vím, že na růstu jsem měl holky nechat dýl, no holt chybama se člověk učí ne:-)
takže něco ze začátku květu
čao, jojo, máš recht, fakt se mi to tentokrát nepovedlo, chtěl jsem jet opět scrog, ale po výše uvedených problémech a krátkou dobou růstu to nevyrostlo tak, jak jsem předpokládal a myslel když už tam to pletivo ale bylo, tak sem ho tam nechal. A´t se daří a díky. nozdra