Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny Growaře konečně jsem na netu a mohu se připojit mezi vás:-)Nejdříve vás seznámím s mou novou pěstírnou,pořízena na zakázku jako kolega Manhuntt.Pěstírna se skládá ze dvou částí,v jedné části jsou kytky a v druhé části vše potřebné a nezbytné k ůspěšnému výsledku:-)
Vše ostatní je na stejném principu,jako když jsem pěstoval s Manhuntemm:-))),jenom světlo mám 400W a to z důvodu menší pěstební plochy.Osazenstvo tvoří devět kytek,které jsou ve třech truhlících s rokwolovýma rohožema.Jedná se o indici:GREAT WHITE SHARK,G13,BELADONA.
No musim uznat že na to, kdy si začínal ti to jede fakt pěkně. Kdyby se někdo potřeboval přesvědčit o rozdílu mezi značkovými semínky (rozumněj semínky se jménem) a NoName, tak se může podivat sem a na můj grow vysazenej ještě o skoro o měsíc dříve ;-) Ať ti to roste.
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
NoNamess
chcem sa ta opytat ake mas skusenosti z tym dripom(neupchava sa)
a kupoval si ho v nejakom klasika shope alebo nejaky specialny shop?
Dik Mato
Zdarec matko291:::::::
pěstoval sem 1 rok s Manhunttem pod 600w a tím samim sistémem, něco senam podeřilo vypěstovat,,,,,,,, a ted Manhuntt zustal u 600w ja zkoušim 400w a výsledek (zatim) vidíš.
Jinak se to musí hlídat a čas od času(ob den) kontrolovat jestly není některá kapylára ucpaná(upchaná?)
ahojky všechny zdravim:
Nejdříve se omlouva za nepřítomnost(dovolená)
A tady vám ukáži další fota mích květinek, které jsou 46 dnu přeplí na květ(12/12)
Ec 2.20 a ph tak jak ma být 5.5
Tak zhruba 20 dnu před kosením