Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To seno nebude dobrý nápad, pretože sa bude pod ním vytvárať pleseň. Skôr by som zvolil lesnú (mulčovaciu) kôru, ktorá vlhkosť zadrží, ale bude zároveň aj dostatočne priedušná, čiže sa nebude vytvárať pleseň.
...kdyz budes sadit pristi rok tak pod sazenice do hloubky cca 30 cm dej drt z Rockwool a zasyp to hlinou...vyhnes se potom problemum s udrzenim vlhkosti...
ted uz s tim asi moc neudelas... ale na pristi sklizen primychej do substratu perlit ... mozna tak nejaky hodne jednoduchy primitivni zavlazovaci system :p) pichni kolem kytek pet flasky plne vody a udelej jim do vrsku dirkku... kdyz udelas malou tak to vydrzi aj celkem dlouho ...a nezapomen jednu dirku udelat aj zvrchu (do dna) :p)
np.... kdyz budes chodit doplnovat vodu a treba i menit polohy tech flasek tak by to melo byt vpoho ... kdyztak si zkus vyrypnout nekde mech aj s hlinou a zkus ho zasadit pod kytku ale nevim jestli ti to vyjde ... me se zda ze mech roste jen ve stinu nebo tak neco ....
hmm mtaky jsem tentorok nezastipoval pac jsem sadil celkem pozde... no jestli jsem to spraven pochopil tak pises ze mas 90 kytek hm... tak to aby sis uz ted sel koupit zepar paklu mineralek :p) ale jestli to melo byt 90cm kyti tak aspon ty petky ....
jo no nejaci samci se tam objevi, ale rekl bych ze minimalne 70 samic mit budes .... to musi byt spotreba vody a hnojiva jak pareq ? jak to tam vozis ? a premyslel jsi kde budes susit tolik palic ? :p)