Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak že,tohle tema nazkládám pro to abych se vytahoval,ale proto že chci poradit od lidí,který naj s pěstováním více skušeností než já.
rozměry skříně: 92x30x40 (výška x šířka x dýlka)
chlazení: 3 pc větrák (dva přísun , jeden odtach)
lampa:50w sodík + 70wsodík
Hlína:substrat pro pelargonie+písek+perlit+vapencová dr´t(ph-7)
Stěny sou polepeny alobalem.O vlchkost vlchkost se stara miska s vodou a keramzitem(přes celej spodek skříně)....
Teplota 26-27-28 c..
fota:1)skříń zevnitř
2)zvlchčovač(jesli se tomu tak dá říct)
3)moje kytka (před dvěma dny soupnuta do hlíny)
i kdyz to so říšky tak potrebujou svetlo vis???
a v tomhle si prilis nevyznam ale nemas tam to pletivo na SCroG nak brzo????
a nebojis se ze ti u tech říšků uhnijou korinky?
no Flí asi myslel to pletivo dole na ty misce.
ty to máš v RW a v keramzitu, takze pocitam ze ta hadicka ti tam jede ziviny, co to je za system, nebudes tam mit rasy atak?
a na alobal se vykasli, mas to tady vsude, za par dni to nebude odrazet zadny svetlo, natri to aspon na bilo primalexem
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
ja bejt tebou tak ty rizky zasadim normal do hliny a na tadyten "mechanismus"se vyskaslu.
nbo si postav normalni bublak a jed hydro ale todle co tam mas mi jako moc stasny reseni nepride...
peace