Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi uz ste taky todle leto prisli o kytky???Ja zrovna dneska rano jdu se podivat na svoje milacky a uvidim bagry jak muj skvely lesik vybagrovavaji a vozi tam hlinu ze spicene cesty ktera je 10 km daleko.Je to docela uzasny pojeb.Cela moje krasna sklizen je v pi.. Sadit znovu uz nebudu pac to nema cenu.Celou dobu jak kokot premyslim at me nikdo nevycoruje a posrani kreteni me to zasypou hlinou.Dovolil jsem si pripojit par fotek kytek ktere uz nejsou na svete,jsou pohrbene.Jsou pomerne stare focene 25.6. Byli uz o hodne vetsi ale ja vul uz to nefotil,chtel jsem fotit az paldy.
proč nemá cenu sadit? kytky to ještě stihnou, já mám v plánu taky ještě vysévat, vubec bych neměl strach
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
hele spuku, vim ze jsi je mel rad a soucitim s tebou, ale trochu mi unika duvod, proc jsi zalozil tenhle thread. mas otazku nebo inspiraci pro ostatni? nebo jen chces vsem rict, jak te to moc stve a ze si budes hulit pero
btw. takových temat tu jsou desitky
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Kdyz si prectes prvni vetu tak hned zjistis proc sem to zalozil.Ptam se jestli nekdo uz toto leto prisel taky o kytky,a popripadne jak.Jinak me to nevychazi s casem uz znovu zasadit,sem casove vytizeny.