Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Síťka?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Co já vim?
Nový Člen

Karma uživatele Co já vim? - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Čau mistři,
fakt dobrej nápad s timhle forem. Mate nekdo zkusenosti s pestovanim v sitce? (Zapletaj se kytky do sitky, aby byly vsechny palice stejne daleko od svetla) Diky za odpoved)

Old Post 25-02-2001 v 19:42 PM
Co já vim? je offline   Profil uživatele Co já vim?   Find more posts by Co já vim?   Foto galerie člena Co já vim?   Click here to Send Co já vim? a Private Message   Add Co já vim? to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tuny
Nový Člen

Karma uživatele Tuny - 0% Pěstitelská

Obecné síť Příspěvek č. 2

měla by mít pravidelný oka nejlíp tvaru čtverce a umístíš ji tak aby ta kytka prorostla až po přepnutí na 12 tak po druhém týdnu květu a vrcholy bys měl udržovat ve stejné výšce stahováním dolů před rozqětem

zadny strom neroste do nebe

Old Post 26-02-2001 v 01:40 AM
Tuny je offline   Profil uživatele Tuny   Find more posts by Tuny   Foto galerie člena Tuny   Click here to Send Tuny a Private Message   Add Tuny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co já vim?
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Ja sem si o tom stahnul docela zajimavy matrose, ale spis by me zajimalo, jestli to uz nekdo zkusil - myslenka se mi zda bejt dost v pohode. Mit vsechny palice ve stejny (idealni) vzdalenosti od svetla je dost lakavy.

Old Post 06-03-2001 v 19:19 PM
Co já vim? je offline   Profil uživatele Co já vim?   Find more posts by Co já vim?   Foto galerie člena Co já vim?   Click here to Send Co já vim? a Private Message   Add Co já vim? to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Obecné síť Příspěvek č. 4

jó to je ideální ,ale to pak nemůžeš nijak hejbat s kytkama a musíš tak udržovat max.čistotu aby se do toho nic nedalo,a protrhávání listů během obou period je taky trochu obtížnější,dá se posunovat nahoru podle vzrůstu,a to chce fakt dobrý nejlíp vlastní klony aby ti všechny rostly jak bys chtěl
ale je to levnější než jo-ja(ale možná se dají někde levně sehnat-musíme hledat,já vím o nejlevnějších za 45,-jedno jo-jo) na který přihákneš vždy vrchní paldu na každé větvi a jo-jo zavěsíš nad lampu k něčemu a ty taky můžou být na husto

!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz

Old Post 06-03-2001 v 21:51 PM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co já vim?
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Možná si nejsem úplně jistej, co myslíš těma jo-jama? Nemohl bys mi to prosimte nejak vysvetlit? Asi bych pestoval v bubbleru a mam to docela vykoumany, akorat nevim - jak to pude. V oblasti indooru sem fakt zatim jen teoretik. Zatim caudy a diky za odpo

Old Post 08-03-2001 v 16:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás