Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
premiesal si dobre roztok? skus si roztok pripravovat v napr 10l mnozstvach. pokial to miesas vo velkom maltovniku tak tam to nikdy poriadne nepremiesas (rucne urcite nie)
Halbig - takže ještě pár doplňujících otázek :
používáš vzduchovadlo?
co odpadní roztok? vylejváš ho, nebo ho vracíš?
to pH rohoží měříš v nádobě s odpadnim roztokem, nebo to přímo mačkáš z rohoží?
nenasypal si či nenalil do systému v minulosti něco, co by Ti mohlo takhle snižovat pH?
Když zjistíš, že pH rohoží takhle rapidně klesne, jaký je pH roztoku v nádrži??????????
.l. - myslim si, že pufrovánim to asi neni, to by to pH spíše rostlo, nebo ne????
A provádíš 1 měření pH na 1 rohož, nebo seš takovej vědec, že to měříš u každý kytky zvlášť - myslim tim, jestli to pH klesá jenom u některejch kytek a jestli pořád u těch samejch...
mě se stalo něco podobnýho - ucpaly se mi 3 omezovače tlaku a kytky začaly žloutnout přesně jako u Tebe, jakmile jsem omezovače vyměnil, začali se zase zelenat a za pár dnů to bylo zase OK - akorát mi to tak nehýbalo s pH, ale mel jsem hnojiva od ATAMI.