Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-mam priestor 80x45x45cm v/s/d = 162m3 priestoru (spravne?)
-rad by som urobil jeden okruh odtahu cez cool tube pre 250w sodik a druhy okruh by mal nasavanie dolu skrine a odtah hore na opacnom konci. Vyfuk by bol vedeny cez pachovy filter. Zvolil som tento (ak viete o lacnejsom tak sem s tym):
Pachový filter 160m3/hod. 100mm 25cm 1800,- Sk
-na ten prvy okruh pre vybojku by som pouzil 2xPc vetraky Sunon
-pre vetraky na ten druhy okruh sa neviem rozhodnut. Mam
2x EURO 1 ale neviem ci to prefukne ten pachac. Mylim,ze jeden ma tak 120m3. Ako to mam zapojit?za sebou?ak mate nejake pripomienky ku konfiguracii skrine,tak sem s nimi
Euro1 ma 100m3 a sazim na to, ze ti to ten pachac neprofoukne.. bude to chtit investovat do silnejsiho, treba Euro2, to uz bude v klidu..ale ta jednicka je takovy nic moc prditko
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
ja mam podobnej prostor, chlazeni cool tube mam euro3- 280m3, a odtah 100m3 ze skrne... 250ka topi jsem zvedav jak si s tim poradis s takovim prostorem... :-)
To Kaspars:
mozes tu supnut foto,ako to mas vyriesene s tou cool tube?pretoze mam rozmery 45*45cm a ta tuba ma 40cm!!! ci ju mam dat kolmo na sog,alebo ako.
Mě se docela osvědčila jedna metoda, jak ušetřit na pachovém filtru. Vybourat díru do komína a nechat odvětrávat do něj. To aroma pak putuje vysoko nad střechy baráků a nikdo nic nevyčíhne
Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
Původní příspěvek od weider To Kaspars:
mozes tu supnut foto,ako to mas vyriesene s tou cool tube?pretoze mam rozmery 45*45cm a ta tuba ma 40cm!!! ci ju mam dat kolmo na sog,alebo ako.
při těch rozměrech je úhlopříčka asi 60cm to by ti mělo stačit měl sem to taky tak pořešený. hm no nevšim sem si data
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus