Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trochu se spožděním ale i tak jsem dodám foto z mého (i společného) outdooru.Se spožděním proto,protože jsem byl kůže líná a nechtěl jsem se učiti novým věcem jako je dodávání fotoreportáží z políček a věci s tím spojené.....Po dlouhém mlčení jsem se opět nalogoval na tento server a musím říct,že mě to opět trochu nakoplo abych začal svojí rozjetou karieru pěstitele konopía ukázal že za to také umím vzít
Nejsem typ co zrovna moc kecá-hodnotím činy,nikoliv jenom planá slova a proto také dodám více fotek než popisů-doufám že to nebude problém-už jsem to trochu zapoměl jak se to tady dělá......
Takže nejříve se vrhnem na rok 04.není to můj úplný začátek pěstování trávy-z dřívějších dob nemohu dodat fotoz páč jsem neměl digitál jako asi většina lidí ale snažil jsem se fotit na klasiku(fotky)ty musím nejřív oskenovat a potom dodat sem na tento serve- prpblé ja v tom,že nemám sken
Takže jak jsem již zmínil,rok 04.Nejlepší semena obyč trávy od kámoše který se pěstování věnuju nějakej čtvrtek-díkes Venco.
Ještě musím zmínit fakt-že nám to někdo na konci sezony pěkně vočesal-ZKURVENÝ ČORKY!!!A zybtek dodělaly srnky......
Tak nevím jestli v tom mám pokračovat tady,nebo už v outdoor galerce?
Hm,nechám to tady,oni si stím už nějak poradí,že?
Takže rok 2005.
To už jsem si dovolil zasadit SHIVA SHANTI 2.na vlastní zahrádku.
Také jsem už v té době měl rozjetý indoor pěstování a několikrát navštívil holandsko-viz příspěvek HOLANDSKO TAM I ZPĚT,NÁVOD ATD.
Ksakru,jak se sem dávají odkazy.....musím se hodně učit,hodně učit....Achjoo,když já jsem už starej a novím kouskům mě moc nenaučíte....
Jak jsem již víše napsal-první tři fotky jsou ze zahrádky kde parkovala Shiva-nevíte čím to muže být,že mi ta kytka udělala hromadu malých paliček-chtěl bych se tomuto "úkazu"zdaleka vyhnout páč je to hrozné na přebírání a samo že větší palice jsou hezčí a kompaktnější naž ty malé mrchy......
Na zahrádce Shivě sekundovaly další 4kytky ale čorky jsou nenechavý,zvláště pak kdž je to kamarád kterého vídaté -teď už ne-skoro každý den,takže po jeho nájezdu zůstaly pouze 3 a to ty největší mrzáci-pachatel byl po zásluze odměnem několika kopanci do prdele a rozbitím držky v pravdě královsky
Dík za dopadení patří Zdendovi a Mírovi,děkuji hoši!
Dík za rozbití držky patří Vránovi,ten jakožto bývalá pleška nemá rád lůzu která čoruje-cokoliv
Nedá mi to abych vás,ostatní neupozornil na tohoto člověka-tento čas se pohybuje v Praze a maká v jakési inet.kavárně-možná(?).Jmenuje se Rosťa Novák a pohybuje se kolem různých-větších-techno systémů jako jsou JZD,SHAMANIC atd.
Teď vám nahodím rok 06.
Zasazeny jsou genetiky:Sensi Star-díkes za matky KANNANe.
Skunk number one-Semeno.
Red Hair Skunk-semeno-dikes Robby en Gina.
"Normální" šlechtěná tráva od kámoše.
Druhá fotka je pod sodíkem-mám tam klony páč jsem je připravoval do formy na akci 3*400w(indoor).Fotoreportáž za stavby a květení dodám jakmile to tady dodělám-pokud u toho nepadnu na hubu
Tak to by bylo něco ze zahrady a teď se mrknem jak to vypadá na mýtině mezi polybaječné místo,neustále mi kolem toho jezdí kombajn na vojtěžku-čekám,že si jednou splete směr a zamíří do mého políčka-každopádně mi tam, jde slunce od brzkého rána až do ůplného západu!
Zasazeno jest Red hair skunk,skunk number one a normal ganeš
jestli můžu doporučit,tak než přesadíte kytky z indoor osvětlení ven,tak jim dejte nějakej čas na srovnaní periody-já jsem se na to vysral a pak ty kytky podle toho vypadaj-jeko šťovík