Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ostříhávání prospěje výnosu, protože světlo se dostane i na spodní palice.
Listí je zásobárna živin. Když o ně kytku připravíme, palice budou zákonitě menší.
A konečně kompromis: nejlépe zastřihávat konce listů, nebo pouze některé čepele - světlo pak prosvítí lépe.
...a potom som si polozil otazku,ci nie je najlepsi sposob ostrihavat len vrchne listi a spodne nechat tak. Takto by svetlo preniklo viac na vrcholce a zaroven by sa potrebné ziviny nachádzali v spodných listoch. Alebo majú listy na vrcholcoch aj nejaky vplyv na ich dĺzku? co si o tom myslia odbornici?
mozna se pletu ale prave ty horni nove zdrave listky berou ziviny nejvice ne? naopak ty spodni casto opadaji samy.. ja to delam tak ze striham ty zlodeje bocni listky u bocnich vetvi.. snad me chapete,
no samozrejmne ze strihat zluty tim padem mrtvi listy a krasny zeleny nechat v nich se skaldujou zivyny a ty pak dou myslim do palic dyztak mne nekdo opravte proste nestrihat kytku tolik ale zase aby to nebylo jenom listi zduř bramborak
no na tie casovace pozor. Ja mam digi casovac za 500sk a ma funkciu random. Ak to nahodou stlaci clovek behom rastu alebo nedajboze behom kvetu,tak mu zapina a vypina svetlo nahodne a bude to sami hermac.Tak bach na to.
weider,mám pro tebe zlepšovák.Jestli máš časovač s gumovými čudlíky,tak čudlík random uříznout žiletkou.Fuck random.Příhoda s hermáčem se ti nestane.Čur.
tiez ma to napadlo dejv-e, ale vyriesil som to inak. Zo spodu toho gumeneho gombika som dal na spoj plátok papiera = ziadna vodivost v spoji. Takze tak.
jestli muzu pridat prispevek do diskuze na tema strihani listi : tak se mi osvedcilo ostrihat jen ty velike listy jsou knicemu a zabiraji svetlo ziviny uchovaji i male listy !!! peace
no az teraz som si vsimol vo co go...vysvetlo:bol to pokus o srandu a dzordzo je G.Bush...nakolko som srandou mienil to ze si simpanz ktory sa dostal najprv ku koksu a potom k prezidentskemu kreslu vybavil random na casovacox,tym ze si ho odstranil mas nasledne problem s dzordzom...