Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Tropicka vedra a pestovani indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3

Pěstujete Indoor i přez léto
This poll is closed.
jedu naplno i prez leto 29 85.29%
prez leto bych to neuchladil, davam si pauzu 5 14.71%
Total: 34 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Tropicka vedra a pestovani indoor Příspěvek č. 1

Nikde jsem to tady nenasel a zajima me jestli vsichni jedete indoor i prez leto, ja mam za sebou 1 indoorek , a chci jet hned druhej ale nevim jak s teplotou takze vychytavky ohledne chlazeni sem piste , pouci nas to vsechny.

piste jak prez leto chladite kdyz pestite a jaky mate max teploty a jesti to kyti nejak neblaze ovlivnuje(jasne ze je to ovlivnuj)

Old Post 02-07-2006 v 14:10 PM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coliseum
Stálý Člen

Karma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Já přez leto nejedu stejne bych to neuchladil kdyz mi to dela problemy i v zime ... radeji se staram o krasotinky na chate kazdorocne zacinam s IN v zari ... zacne skola zacne hobby

Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR

-- KORG ELECTRIBE EMX1 $ KORG KAOSS PAD III

Old Post 02-07-2006 v 15:08 PM
Coliseum je offline   Profil uživatele Coliseum   Find more posts by Coliseum   Foto galerie člena Coliseum   Click here to Send Coliseum a Private Message   Add Coliseum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ja jedu toto leto muj druhej indoor.Pestirnu mam v panelaku s oknem na vychod, takze dojeb...Svitim v noci kdy je chladneji.Vybojku chladi oddeleny vetraci okruh pomoci cooltube, vetracku a aluflexa.Svitim od 20:00 do 8:00 a k ranu,kdy zrovna pere od okna slunko,se teplota vysplha max 32 stupnu coz mojim kyti nevadi.
Chladnejsi pocasi bych ale bral hned...
Zdar a silu

Old Post 02-07-2006 v 17:12 PM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No tak tohohle se bojim nejvic, a zatim to vypada, že budu muset, jestli teda nepomuže ještě jeden otočnej ventas koupit silnejší odtah....což je investice s kterou jsem vubec nepočítal, ale neda se nic dělat,i v zimě byla teplota 32°C, ted to tam tipuju na 37°C

Old Post 02-07-2006 v 18:48 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Stačí se kouknout do galerie, kollik aktualizovaných theardů je tam v létě a kolik v zimě...

K tomu chlazení - odtah mimo místnost s pěstírnou, nebo stále otevřené okno, ideálně na severní straně. 2okna (průvan) výhodou

dobré proudění vzduchu pěstírnou. Co největší stojanovej větrák foukající na výbojku chladnější vzduch a dostatečnej odtah podle rozměrů skříně a watáže. (teď nepíšu o "lapači" prachu/světla - cooltube.)

Jako nouzové řešení můžou být otevřené dveře, ale to nepomůže vždy (narozdíl od silnýho odtahu). Jo a taky těsnost skříně zvýši účinnost odtahu.

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Naposledy upravil Erixon 02-07-2006 v 22:16 PM

Old Post 02-07-2006 v 21:48 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Já jsem včera postavil novou pěstírnu o watáži 3*400w a chladím to tak,že mám otevřené dveře přes celé podkrovní bydlení,plus otevřené střešní okno-tudíž mám pěknej průvan.
2 větráky na přítah,výkon 50w,2550 otáček/min.pěkně to s těma kytkama mlátí,teplota je do 30 stupňů.Odtah je stejný ako na přítah.Musím také podotknout,že pěstírna je z jedné strany otevřená,jinak bych to asi neuchladil

Sundance

Old Post 03-07-2006 v 00:13 AM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

V matkárně mám příjemných 38°C a pohoda

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 03-07-2006 v 07:33 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

khook:38°C ???To zas velka pohada neni ne?

Old Post 03-07-2006 v 08:37 AM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

2khook:taky bych rek ze by mohla bejt nižší.
Ja mam v pestirne rozsah 25-29C,de to

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 03-07-2006 v 10:36 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wont
Nový Člen

Karma uživatele wont - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Zdar. Když bylo na jaře pár dnů teplo kolem 30°C tak jsem měl v pěstírně 35°C i 38°C a kytkám to jednoznačně nesvědčilo. Byly asi v polovině květu a při teplotě kolem 28°C se palice hezky zvětšovaly. Když pak začalo být venku velký teplo (asi 10-14 dnů), v pěstírně jsem měl těch 35°C i víc a růst se prakticky úplně zastavil. Dodělal jsem větrání a taky venku už nebylo tak teplo (v pěstírně zase těch 28°C) a růst se obnovil - palice se začali zvětšovat.
Těď se mě to daří držet max. na 32°C tak uvidím co z toho bude...

Old Post 03-07-2006 v 10:52 AM
wont je offline   Profil uživatele wont   Find more posts by wont   Foto galerie člena wont   Click here to Send wont a Private Message   Add wont to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

koukam ze se tohle tema celkem rozjelo to je fajn, ja tet chci rozjizdet muj 2nd indoor, a mam dilema jestli to prez leto uchladim... skrin mam uz celkem podchycenou, ale jeste me na ni ceka nejaka ta investice a prace,
do tydne bych chtel zase sitit...,
Kdyz jsem se dival navysledy ankety tak jsem se zalek, vetsina lidi jede i prez leto, a kdyz muzou oni tak ja pojedu rozhodne taky!

Old Post 03-07-2006 v 11:09 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Tagže já jel matkárnu ve špaizu , kde nebylo možný pořešit odtah (teda až do včera kdy sem dostal nápad) a celou dobu to pod 30 nešlo Někdy bylo dlouhodobě i těch 38 a fak pohoda ,nemůžu si ztěžovat Kytky rostly perfektně ale na klony to nebylo vono takže
sem to musel pořešit no a teď sem za vodou

U kvetoucích rostlin bych řek že větší teploty už vůbec nevaděj

Základ je silnej pohyb vzduchu Venku je taky na slunci i 50°C a
kytky prospívaj díky větru.

Ofuk je ofuk a je fuk jestli je léto bo zima

Summer indoor rulezzzzz Zásoby před sklizní nutné

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 03-07-2006 v 15:05 PM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

coze? 38 a pohoda? pri takove teplote ne do kytek nedostavaji ziviny...

Old Post 03-07-2006 v 15:19 PM
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

imho. 26 je optimum, všechno kolem je stres...

no ja to mam udělaný tak, že na léto přidám výkon na čerpadélku, protáhnu hadičky do spirálky hnedka před nasávací větráček....no a když větrák jede, tak se nasávaný vzduch přes tu chladičku kudy koluje roztok (vždy chladnější)....

no ale už jsem taky jel s nedostatečnou ventilací v létě blueberry (nějak na konci prázdnin jsem sklizel)...no a když jsem tam měl přes 30stC tak to prostě ŠŠŠÍÍÍÍLENĚĚĚĚ smrdělo....bylo to cítít na celém patře

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 03-07-2006 v 16:38 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

no ja kdyz jsem tet sklizel durga matu(ktera uz tak ma neskutecnej oder)tak jsem mel prez den i32, nekdy treba 34 kdyz byly extremni vedra a tet kdyz je sucha , mam ji v sacku v energitce,a tu v akovim velkym dileraku, a stejne smrdim jakobych mel v kapsi kylo hasise

Old Post 03-07-2006 v 17:17 PM
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

to jsou pověry měl jsem i 42C a kytky v poho dojely a ve skleníku 56C a tyk to přežily nechce je to rozmazlovat ale vím ideální to není ted už je rozmazluji a nad 28C nejdu jak v matkárně tak v pěstírně ale ve skleníku jsem to ještě nevychytal jinak ted píši z Francie služ cesta tady je 53C na slunci v19,00hod jak oni to chladí

Old Post 03-07-2006 v 18:00 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás