Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hello everybody on this web. Tak sem konecne taky tady, ale trvalo mi to nez sem se rozhod a ani se nedivim bo to tu mate slozite jak pes
Paro z vas uz me zna s paro z vas uz sem mel co docineni i osobne, takze vsechno bude a vsichni se budem znat
Libi se mi tady a hlavne se mi libi to co vsichni delate a to mame sakra spolecne
tak bratu vytaj v komunite ludi ktory tu radi pomozu a asi lepsich ludi nestretnes asi nikde
ja sa tu citim dobre a keby nebol tento web tak si neviem predstavit den v praci je pre mna ako pre Vas ranna kava
tesime sa na tvoje prispevky a dufam ze aj nejake fota z toho spaleneho outu
inac je to moj bratranec z Ceska tak nazdar bratu spolocna krv
Dikes za privitani brato, konecne sem tu a snad neco rozumneho vyplodim
Jinak out uz neni spaleny pekne se ty holky moje chytli btw pristi tyden prvni fotos teda doufam ze splasim fotak
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace