Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
Letos se to trochu nevyvedlo s genetikou, protože jsem měl objednány semena, ale bohužel nepřišly. Tak pěstim co jsem tak nějak narychlo splašil. Je to škoda, protože jsem měl objednáno to, co se na groweru ještě moc nevídí. No nic příští rok bude doufám taky slunko svítit.
K letošku, kytkám dost stresově nakládám, protože se o ně nemohu starat nonstop, a znáte to, když dáte někomu kytky na starost.
Jde o tři pole
1)guerillas: Skunk 1. (seeds), no name 3x (jedna kytka 2 fota)
2)guerillas: 3x no name
3)moje mini políčko: Shaman (říz), Mendocico mandness (říz), Northern light (říz), Bogglegum (říz), no name 2x, passion1
4)greenhous Hawaiian indica (říz), nyní už v půdě
K noname: jakási dobrá ganja (seeds) původem z Jamaicy (od jakého si černocha, ci co?), pěstěna na území ČR pět let.
K passion1: semeno z před minulého roku (P matka, pyl neznámý (pár semen v rostlině)
Výživa: při kopání děr trocha osmocote a NPK, jinak v květináčích trocha Plagron alga grow, phythamin. Do budoucna se budu snažit dodat ještě nějaké dobroty.
Fota jsou trochu staršího data pořízení a jdou jak pořadí polí
zdravim
update fotek. Moc to neroste, je sucho. U nějakých rostlin jsem použil wuxal, biologicky hnojim jen ověřená místa. Jinak postřik cropmax a phythamin. Fotky: od každého modelu jedno foto: od začátku Bogglegum, nově přibyla Creazy daze (je jasné, že nedokvete, proto už mam přichystán Ripen), hawaiian indica (greenhouse), mendocino madness, northern light, F1 passion 1 s dvěma noname, Skunk no.1 a Shaman.
zdravim
Nějaký update. Fotky jsou focené zhruba před týdnem. Skunk1 bohužel nemám nafocený.
Docela mě zklamalo Mendocino madnes, protože začíná kvést, teda alespoň mě, hodně pozdě. Na druho stranu f1 Passion je fakt nářez, začal kvést dříve než se změnila světelná perioda.
No a jedeme z kopce. Co příspěvek, to kytka, pro lepší orientaci.
Začínáme Bogglegum.
No name původem "prý" z Jamajky. Praconví název Jamajcan. Rostou dvě na jednom místě s passionem. Kdyby rostly solo, vypadaly by určitě jinak, ale kdo měl vědět, že ze tří semen vylezou tři samice.