Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec všem.
Letošní Out jak to tak vypadá, bude zřejmě bídný.
Slyšel jsem dlouhodobou předpověď na léto, a nějaké ty tropické vedra mají být prý jen občas, jinak počasí má být furt chladné.
Strašně mě to smolí, kytky nerostou, jde to na nich vidět, pořád prší zima, a prý se to má táhnout pořád.
Jestli to tak bude i na podzim, tak už vidím, jak to co z mých kytek vzejde nejspíš v říjnu zhnije.
Nemáte někdo příznivější předpověď, třeba fiktivní, aspoň něco.
Co vy a vaše políčko, jak se mu daří, pozorujete nějaké růstové změny při tom počasí co je teď?
Letos mám v klidu only Four Waye u známého, zasadil ho dřív o týden než ostatní odrůdy a chytl ještě to dobré počasí, tak se vytáhl, a ostatní jsou malí max. 3 patroví chudáčci, co nerostou a dobíjí je počasí a navíc dneska jsem dával ještě 2 semínka klíčit.
Pak mám ještě jeden řízek Mazara, druhý sežral bestija slimák, tak jak se aspoň trochu umoudří počasí, tak si udělám z mazara jeden řízek a zasadím, myslíte že to má cenu?
No a ještě čekám na Apollo 11 a Cindy 99, taky řízky.
Letos fakt maximálně bídné a to mi ještě někdo čornul poslední G13 x Black Widow x Early Misty, vědět kdo, tak je mrtvý.
Je to tragedie, minulej rok uz jsem prvni cen prazdnin lezela pod vzrostlyma kytickama, letos to vypada, ze to pokvete tak na 4. patre jedinou usmolenou palickou :'-(
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...