Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozmyslam co presne znamena drzanie marihuany, ci to ak sa to najde umna v satach alebo v ruksaku alebo ked to drzim v ruke alebo ked si to polozim na plece ci to je tiez drzanie
pretoze mi napadla taka vec ako vziat travku do pubu bez strachu ze nabehnu flojdi zo psom a xytia ma..zeby som ju supol do krabicky od napr od zapaliek a polozil na kraj stola, a keby som uvidel ak dnu vojdu flojdi tak by som to len pekne zosuchol na zem..keby mali psa tak by to hned vynuchali a dosli k mojmu stolu ale snad by mi nemohli nic..ved to predsa nieje moje to tu len tak lezi na zemi sice pod mojim stolom..
co si otom myslite..
bez priameho dokazu nemozu nic. Bez odtlackov alebo nejakeho svedectva. Len si musite dat tiez bacha, aby sa vypovede aj Tvojich kamosov zhodovali s Tvojim:-) A cistit otlacky z paku zakazdym ked ubalis jointa, to je dost neprakticke
teda cisto teoreticky ked nevezmu otlacky a najdu Ti to bars aj vo vrecku, tak dobry pravnik Ta z toho vyseka. Blbe je ze fizli si mozu aj navzajom svedcit, takze keby velmi chceli, mozu ta asi potopit aj inak, neviem