Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potreboval by som poradit,,,mam early special od nirvany,,pocasie je dost napicu ale to asi seci viete... rastu este len 10 dni a uz maju 10cm.. xyba im slnko pravdpodobne,.,takze sa cem opytat ci mi to stihne dat zdrave susky a cem wediet aj was nazor na early special...sam newiem preco som sa rozhodol pre tuto sortu,,,
dikes
co čekáš že ti na todle kdo odpoví.... koukni do FAQ co a jak, ja ti povim akorát to že jassnovidec tu asi neni nikdo a že by bylo pěkný kdyby o tom ček věděl víc...., každopádně je důležitý tomu svítit... nějakou tou úsporkou aspon....
hehe som zabudol spomenut ze ide o outodoor a necakam ziadne westenia ale predpoklad od ludi co tuto sortu uz vonku mali
a o tej stonke wiem ze tu je o tom dost len som to spomenul nex mas lepsu predstavu o tom ako teraz vyzera..aj ked poxybujem ze to pomoze...
no jo ale ještě sme se ani nedověděli jestli máš ty kyti doma-to jako že předpěstováváš (což na OUT dělá hodně lidí) nebo už je to někde v záhoně.... jestli to máš doma tak pořid aspon úsporku a přisvicuj, s trochou štěstí se počasí zlepší a kyti už budou mít dobrej základ
jestli sou kyti už venku, tak je tendle trýd opravdu jen o typování šncí....
uf...no mam ix doma ..vlastne na balkone a rodicom som powedal ze to je kamosove co je lesnik a nema uz na balkone mieto takze usporka nepomoze....kazdopadne dik aj ked mi to nepomohlo ale wlastne ani neexistuje rada co by mi pomohla sam som hlupy...
este by som cel wediet twoj nazor na ES ak si ju uz mal
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Já byhc řekl, že tím, že napíšou falešnou dobu růstu a kvetení nic nezískají. Je tam prostě poměrně krátká doba kvetení, tak ano. Tohle bych fakt zrovna neřešil, no ale nevím, jestli bych kvuli tomu zakládal nový thread...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Původní příspěvek od mlakak neewiem ci tieto opisy baniek ma zmysel vobec citat..ide im predsa o ix zisk
Myslím,že má(akurát by som neveril obsahu THC,čo udáva Nirvana-každá sorta 15-20% lol ).Prečo by sa volala early?V podstate je to asi fuk,proste len nestihne narásť na 3 metrový strom ,perióda ju prinúti kvitnúť,aj keď bude mať 30cm na výšku
tak ja to napisem este raz kedze sa mi to nedari vysvetlit
skor ma zaujima ci uz niekto ES mal kedze na G som ju nikde nenasiel... cem wediet aka je chut a tak...