Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednou sem si takhle štrádoval po netu a na co jsem nenarazil..
Tohle videjko má 102:57 min.......je to anglicky takže je možná že to co teď napíšu bude uplná blbost..no ono to tak na 70%....
Ze začátku nevim proč jsou nějaký týpci a typandy, který mi akorát dělali chutě, protože jeden má u huby pořád bong a ostatní tam furt balí a pak sou všichni pořádně vykouřený a ukecaný...
Tak v 25 minutě už je zmínka o historii Cannabis Cupu a o těch co to vyhráli a začíná tam rozhovor s různejma pěstitelema a co já vim s kym ještě
Ve videjku se můžete zaseknout do regé songů.....
Já už nevim co bych sem měl psát...videjko je každopádně zajímavý a jestli máte čas se na to kouknout, tak to určitě shlédněte......
Ak mate to niekto ako subor, mohli by ste to uploaudnut na rapidshare.
Rad by som to stiahol a siril dalej (ty ktori nemaju net).
Premna osobne je to nove videjko tak sa idem nato mrknut aspon zabijem cas...diki Everl0st