Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po odmlcani sa o5 hlasim, nieco pre vas, pokukat, sice zatial toho nieje moc. V skrinke je stale teplota okolo 30 a to sa nepaci rastlinkam, no ked podrastu, bude to ok hnojenie - vuxal
ventilacia - 2x12cm 2.0W wentilatory sunon, svetlo - 2x70w philips son-t
foto: na fotkach je 8 rastliniek v 7.dni 18/3 po presadeni...
Update 11.deň rast, predposledný deň na perióde 18/6
Tak ani nieje zvlast co popisovat, 4 foto, grow ide ok hnojil som 1x zatial, na kwet to bude asi castej , mozno 2x za tyzden, to sa este uvydi...druha 70 skrinke urcite prospela
Kedže sa mi dost zatial naprd dari out (na zemi klony zacali kvitnut, bo matka mala asi 2roky a mali pomenej svetla a na stromoch je to zatial ako taq,ale pomaly rast) tak budem asi odkazany na in, ktory ajtak po tomto cykle ukoncim aspon kym nebude vonku chladnejsie, bo to neuchladim tak ako by som si to predstavoval, cize bezhlucne
Zajtra mam posledny den G a potom uz nasleduje Bloom faza, cize 12.dni tentokrat 18/6...
teste sa na updete, czus friends
Původní příspěvek od mike.mouse Update 8.deň na perióde 12/12
tak na kvet pani KRISTALON JAHODA hnojene odporucanou davkou, aby som rozsiril thread o kristalone...tak nex sa paci, tu to je
P.S. ale bez FS to iste nebude to by snad ani neslo
edit : macoquista fridge scroog kill !
No,ja hnojím stále nejakým engom,tuším ešte horšie,ako ten kristalon, ale sťažovať sa nemôžem
Ale keďže som zvedavý,či sú tie hnojky fakt taký zázrak,tak som sa rozhodol nejaké teda kúpiť a vyskúšať.Len škoda,že mi nikto nechce poradiť,no, však si poradím aj sám
Tak nech to rastie a čuchám peknú úrodu
zdravim skrinku mas moc peknou mam taky skrin ale mam tam jen jeden sodik 70 chtel jsme se zeptat kolik maximalne kytek vypestuju pod jednim sodikem ???,
2 expiry : niesom zastanca kristalonu , to si o mne prosim nemysli len som nenasiel ziadneho dobreho frienda co by mal nejake kvalitne hnojky na predaj (pre mna staci male mnozstvo) a tak som kupil toto...vsak uvidime!
PS:poradime, vsak nieje problem
2 kouba : tak pocet rastliniek zalezi od veloksti priestoru v ktorom pestujes a este od sposobu akym pestujes (scrog, ako ja;sog;v-scrog, bush atď..) kukni moje in pod jednou 70 kou
Původní příspěvek od kouba zdravim skrinku mas moc peknou mam taky skrin ale mam tam jen jeden sodik 70 chtel jsme se zeptat kolik maximalne kytek vypestuju pod jednim sodikem ???,
No,ako už bolo napísané,ťažko povedať,od 1 po 15
Sedemdesiatiek je tu myslím dosť,napríklad aj moja: http://grower.cz/forum/showthread.p...8797#post398797
Kukni aj tie makrá na konci,tie mi celkom vyšli ,na 70W myslím dosť slušné
P.S. Mike, nemyslím,že si zastanca kristalonu ,sám som išiel 3 úrody s tým engom, až teraz som sa dokopal ísť kúpiť nejaké hnojky,ešte nie som úplne rozhodnutý ktoré,no ak mi nikto neporadí ináč,tak asi AH
btw a to mám vlastné auto a growshop asi 40km
Jasne,akurát,že tam od toho výrobcu nemajú nič v ponuke.No,tá lenivosť je defka
Nad čím som ešte rozmýšľal bol komplet od Bio novy.No,ešte mám nejakú pol hodinku na rozhodnutie a hlavne,možno nemajú celú ponuku na nete
ešte stále prebieha tvarovanie...to bude až po 20.deň...uz teraz vidím ako prerastie ľavá strana, možno sa vršky pripeču, no nevadí, pojdu aspon skorej dolu!
no tak AH je kvalita, to je jasne , len pozor na rozdielne dovkovanie do hliny ako pri bublani... inak rastlinky ma trapia, pretoze zacinaju zltnut listy, bud to bude teplotou alebo hnojivom...nefim