Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mne vlastne ide o to,ze nedaleko od mojho foliovnika som zazrel technicke konope a bojim sa,aby mi to neopelilo moje rastliny. Moj foliovnik je z dvoch stran kryty stenou,a vzduch sa donho dostava len zdola tak som myslel,ze keby som dal cez otvory na vzduch nejaku handru,vzduch by cez nu presiel a pel nie.
Tak to máš podľa môjho názoru oprcané na 99,9999% .Alebo že by si behal do toho technického a vytrhával samce ale to by sa asi niekomu nepáčilo.
Aspoň budeš mať semienka,aj keď ? x technické asi nie je moc dobré osivo
Původní příspěvek od expiry_date1 Tak to máš podľa môjho názoru oprcané na 99,9999% .Alebo že by si behal do toho technického a vytrhával samce ale to by sa asi niekomu nepáčilo.
to technicke konope tam rastie od prirody,problem je skor ci dokazem ponachadzat vsetky tie rastliny a vytrhat ich,ale vyzera to,ze nebudem mat inu moznost
Původní příspěvek od MastaHBlastaH
to technicke konope tam rastie od prirody,problem je skor ci dokazem ponachadzat vsetky tie rastliny a vytrhat ich,ale vyzera to,ze nebudem mat inu moznost
Ak to nikoho nie je,tak to môžeš skosiť,keď to vyleze,nie?
Původní příspěvek od expiry_date1
Ak to nikoho nie je,tak to môžeš skosiť,keď to vyleze,nie?
samozrejme mozem,ale rastie to tam divo,tak sa obavam,ze nenajdem vsetky rastliny,preto som myslel,ze sa da ten foliak nejak zabezpecit.No co uz,budem to musiet urobit namahavejsim sposobom. Dakujem za Vase nazory
Skleník by sa dal,ale bolo by to asi pekelne drahé,perfektné utesnenie a nasávanie čo najjemnejším,tak 1mikrometrov hrubým filtrom,peľ by mal mať pár mikrometrov.Myslím,že drahšia investícia,ale v podstate,ak nie je iná možnosť,by sa to niekomu mohlo oplatiť
Původní příspěvek od expiry_date1 Skleník by sa dal,ale bolo by to asi pekelne drahé,perfektné utesnenie a nasávanie čo najjemnejším,tak 1mikrometrov hrubým filtrom,peľ by mal mať pár mikrometrov.Myslím,že drahšia investícia,ale v podstate,ak nie je iná možnosť,by sa to niekomu mohlo oplatiť
to by v mojom pripade nebolo vhodne riesenie vzhladom na to,ze foliovnik je postaveny na pozemku,ktory nieje vlastneny mnou a bola by skoda ztratit hociaku techniku v pirpade,ze by ho niekto nasiel