Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se byl podivat o5 na kyti. 3 SM si vesele rostou, jen mne trochu stve ze uplne spodni listky lehce zloutnou... ale jinak si kvetinka roste vesele dal. uz maji tak 7-8cm a porad roste .D
4. sm bohuzel odesla do kytickoveho nebe, uz kdyz sem ji sazel, tak mela na miste odkud vyrustaji korinky takovou "kouli". proste to bylo jakoby nabobtnale a z toho rostl az koren... kdyby nekdo vedel co to je, tak rady vitam, at se pro priste poucim.
Ted jsou vsechny prezivsi kyticky v truhliku 10x40cm, udelal sem jim malej foliovnik, tak doufam ze se jim bude darit.
udelat ten foliovnik o den pozdeji tak sou kyticky rozstriskane bourkou
a kolko kyti ides davat na stromy? a ides na listnate alebo ihlicnate? ihlicnate by som ti doporucoval. prajem vela uspechov a rastu zdar. ak chces nejake triky alebo rady, skus kuknut na moj punkout 2006. peace
ok, budu davat na jehlicnate.jeslti teda kyticky vydrzi, zda se mi, ze maji nejakou nezdravou barvu... spodni listy schnou.. zitra jdu koupit neco na mereni ph a uvidim... protoze mne to docela stve... mam posledni tri kyti, tka doufam ze se vsecky dozijou palicek
čus
Hele, jak si psal o tej kouli, tak já měl něco podobnýho asi před 3 rokama a vubec nevim, co to mělo jako bejt.
Kytička měla asi tak 8 cm a už snad 50 větvý.
Bylo to semínku z nějakýho indooru.
Jo, jenže ta kytka po těch 8 cm začala zničeho nic žloutnout a uschla.
a este se objevil jeden problem, konecky spodnich listu zacinaji hnednout... hnojit jsem to nehnojil, ale mam tam docela velkou vlhkost. Dik za rady predem
El_Liberal: Nehnojíš? možná bys měl začít. Zkus se podívat na tento thread: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24027
měl jsem podobnej problém - sesychání se postupně rozšířilo víc a víc - začal jsem hnojit + stříkl jsem na to pro jistotu kuprikol. ale všechno, co tady píšu, máš stejně v tom threadu, co jsem ti postoval.
futew: tak sem poprve pohnojil kristalonem. uvidim co se stane, ale primo postrik na listy se mi moc nechce delat, kdyz uz naka chem. sraczka tak aspon ne primo na kytku.... aspon tak to vidim ja ;p