Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
1) netuším, proč je v to v Základních pěstitelských informacích
2) proč ne, nebude-li to kopie Groweru (tady uložené informace někdo napsal a zkopírovat to je moc jednoduchý...)
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
mužeš to skusit ale ja zustavam na grower.cz už tu znam par lidi ale co mi tu chybi rozpis akci když nějake jsou bo toho 6 byla akce aji v ostravě nikdo neřek a me to hodne nasralo (možna že je to moje chyba že to nekdo psal ale určitě ne nějak vyrazně) a porad me to sere.
Grower je hodne popularni,memyslim,ze by melo cenu delat neco noveho,ale bratit tomu urcite taky nikdo nebude!Ja uz sem si vybral,grower je pro me 1!
PEAC
když už někdo má myšlenky o založení nového serveru na stejné téma, měl by si hlavně položit otázku, co nového by tento server mohl přinést. Mě moc věcí, které by měly význam, nenapadá.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
navic toho muze byt spousta:
1) eShop (komerce kazdemu stejnou merou, ne podle zaplacenych "desatku")
2) kulturni kalendar
3) nastenky jednotlivych uzivatelu
4) chat
5) export diskuzi do formatu vhodneho k prohlizeni z disku
6) neexistence volovin, jako hodnoceni uzivatelu, mazani za rozdilne nazory apod.
7) wysiwyg editor pro psani prispevku
8) samomoderujici se system (uzivatel by si zalozil diskuzi a tu by si sam moderoval - neni nutny zadny administrator)
rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!
Je mi to zvláštní proč někdo uvažuje o něčem takovém. Grower mi příjde po všech stránkách výborný server. Nechci nenápadně zneužívat sílu propagace, ale příjde mi zbytečné něco podobného činit. Pokud však chcete používat jiný server, u kterého postrádáte určitý dozor nad věkovou strukturou a nedůsledností moderování, nepřeji Vám nic dobrého.
Dělal by špatnou reklamu marihuaně a pro určité lidi by jistě zkreslil názor na věc jakou takovou.
master: G, slouží nám všem a nikoho nevykořisťuje, to je rozdíl a pokud se stal monopolem, byla to jen zásluha kvalitní práce a hlavně toho kdo tento server založil.
grower je nenahraditelny zdroj informaci, jedinecna komunita lidi se svobodnym nazorem a moznosti najit sobe podobne i v mistech, kteri tomu prilis nepreji.
presto verim tomu, ze kazdy dalsi server venovany teto tematice umozni mezi lidi rozsirit pravdu, detabuizovat ganju a prilakat dalsi lidi na grower, protoze pocitam, ze dalsi server by s growerem na maximalni urovni spolupracoval a snad na kazde strance na nej linkoval.
2 servery sice rozdeli uzitecne informace, ale zdvojnasobi sanci, ze zajimavi lide objevi i grower a prijdou s podnetnymi nazory a napady.
rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!
Osobně si myslím, že současný Grower je pro české a slovenské pěstitele velmi důležitým zdrojem informací. Važte si toho, hlavně vy KRITICI, protože jak to tak vypadá, Grower může jednou skončit podobně jako ten americký "overgrow". George W. Bush tlačí všude, nejenom v Americe, Kanadě, Mexiku, ale i v Evropě pomocí EU.
Je tu řada věcí, které by se daly zlepšit jak píše Master, ale základně tu dnes máme webzine, který poskytuje velmi dobré a spolehlivé informace, založené na praktických zkušenostech stovek přispívajících členů.
Zakládání nového serveru, to není jako založení nové politické strany, tady opravdu nevidím nějakou nutnost. Pěstitelské metody nejdou změnit jako politika, jednou zelení jednou Národní strana, jednou KSČ, o tom rozhoduje jiná politická strana, zvaná "Matka Příroda"a tu lze měnit jenom velice pomalu, jak už se o tom přesvědčili akademik Mičurin a akademik Lysenko.
Njn grower je najlepsi a keby si spravil druhy web tak by ho nenastevovalo moc ludi lebo pokym by sa ti tam zhromazdily Info tak by to dost trvalo mno ale tak za pokus fsetko stoji