Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny growery, zdravim vas jako plnohodnotny grower, ktery ma za sebou dlouholete zkusenosti v pestovani Magic Mashrooms ve velikym. Dnes jsem se tu zastavil za ucelem predvist si svuj nejoblibenejsi entheogen - PROROCKOU ŠALVĚJ. Budu prubehem času vykladat sve pestitelske zkusenosti v oboru pestovani tyhle magicke rostliny, jelikoz v nejblizsi dobe si pripravuji ke stavbe vetsiho skliniku. he-he. to jest vse )
salvej je posvatna, na tu mi nesahejte. sam jich doma nekolik mam (ted tusim ze 14 se vsem sudy) btw ani jedna z mejch salveje nepotrebuje sklenik, nektery mam venku, kde na ne cely den prazi slunce a oni krasne rostou.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!