Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hledal jsem a nic jsem nenašel takže zakládám tento thread.
Před chvíli jsem si pročítal www.biotox.cz/drogy , konkrétně http://www.biotox.cz/enpsyro/index....=2108&R=pj3rcob Podle toho obrázku jsem poznal, že tuhle kytku si pěstuje doma babička a řekl jsem si, že bych to mohl vyzkoušet. Nejdřív jsem se ale chtěl zeptat...máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
koleus jsme si taky pořídil do sbírky, když už je k ničemu aspoň hezky roste... zkoušel jsem pár listů sežvýkat (rozhodně příjemnější než šalvěj) ale bez efektu, asi to chce nějaký fígl
nebo se psychedelické účinky ztratili křížením pro okrasné účely, ty kytky co mám budou asi původní přírodní varietě dost vzdálené
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever