Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosim hlasujte za legalizaciu marihuany na SR je to otazka 3 sekund, http://www.gafor.host.sk/ poslite to co najviac ludom vo svojom kontakt liste, nech sa toho aspon dozijeme... dakujem
PLSSSSSS
a jede toooo dal som tam hlas ..ale dufam ze to nieje volaka pojebana pasca ale .je to môj nazor a za to by to nemalo byt trestne...a pardon za zasieranie tredu..
ta stranka fici od roku 2002 a uz aj davala slobodna volba pred myslim ze 2 rokmy navrh na parlament ale nepreslo ci jak to bolo takze na slovensku sa legalizacie asi nedockame mozeme poprosit slobodnuvolbu aby skusily zas peticnu akciu ale dakedy teraz pred volbamy mozno by to daky politicy vzaly treba len dufat mno a ked neprejde tak treba dufat ze prejde u nasich susedov a potom sa tam prestahujem
pokial mi je vsak zname,tak taketo ankety nemaju ziaden hmotny vyznam. Predstavte si ze by boli volby do parlamentu prostrednictvom web ankety. - pi***ina