Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus groweři... Když jsem zasazoval semínka, tak jsem jich měl docela randál a neměl jsem to ani kam všechno zasadit, tak jsem vzal asi 15 semínek a hodil to do obejvaku do kvetinace s nakou matky kytkou. Nedávno jsem si všim toho, že to jsou docela pěkný kytičky, ale teď nevim co s nima... Chtěl bych si je přesadit, ale nevim jak to udělat? Jestli by to šlo jako-by nařízkovat?? Fuckt netušim... poraďte mi pls co s tim...
Hul pro to, aby jsi žil, nežij pro to, aby jsi hulil...
no, je videt ze sou v nic moc stavu, jak lezou z toho kvetinace, ale jinak osklivy nejsou a bylo by mi toho lito, kdybych se toho musel zbavit a matka uz do me jede comba, ze tam ty kytky nechce
Este se pokusim udelat lepsi (ostřejší) fotky, musim sehnat nakej stativ k fotaku - v ruce proste lepší fotku neudělám
cau. Zatim sou dost maly, tak si myslim ze koreny budou taky maly a ze jeste neprorostly s tou velkou kytkou. Kdys ty kytky vytahnes tak porusis koreny(taky se mi to stalo) asi budes muset vyndat celou kytku a nebo je vydloubat zici jako ja (ale opatrne)
tj, to je dobry... Problem je akorat v tom, že kdybych chtel vyndat tu velkou kytku, tak ta tam má už určitě kotel prorostlý kořeny - takže bych ji vytahl i s mejma kytickama
no nevim no, mozna by to bylo jednodussi, ale ja bych to stejne rad zkusil... Teda jestli to vubec ma cenu... necham si este poradit az zejtra prijedu ze skoly tak tady snad bude par rad...
no a co mas v umyslu s tema kytii potom?
je videt ze dostanou obcas trochu vody,
ale svetlo zadne.. Normal vem vydlicku
nebo neco a opatrne je zkus vyhrabavat.
max. porusis nejake vlasove korinky, ale
tomu se stejne neubranis..
mely by se z toho dostat..
A jak myslíš že budou hluboko prorostly? Snad moc ne...
Kdyby se mi to povedlo přesadit a chytly by se, tak to hodim do quetniku a jestli to za oknem prežijou do doby, než se udělá pěkný počasí, tak bych je hodil ven.