Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Vás mílí growers :-)
Mám tady svoji druhou indoor pěstebničku. Raďte kritizujte
Osazenctvo je následující.
NEBULA,OB,G13xBW řizky by koZZy
Substrát:
50% kokos
35% Zahradnický substrát
15% Perlit
Hnojivo:
Kristalon
B´cuzz (kořen.stim.,booster,květ.stim.,atazyme)
podnebí:
Vlhkost - růst 50%
po přepnutí 35%
teplota - do 28°C den
15°C noc
Na fotkach je kytkám 25dnů
Téhož dne přepnuto na květ. 12/12
FOTO
č.1 - Nebula
č.2 - G13xBW
č.3 - komplet
č.4 - část
č.5 - OB
vypada to moooc pekne, kamos tedka jede taky g13bw a budhu od kozzyho a vsechna cest kozzymu:-) jede to uz 30 dni na rust, dnes prepnuto na kvet, az bude moznost, vyfotim a muzem porovnat:-) ta g13bw je fakt husta a tlusta a masivni, na ni budu palky jak svina, protoze proc by kytka tolik valila do stonku, kdyz ho pak nevyuzije? su na ni fakt zvedavy:-) jinak sem uz od kozzyho jel i to oobeecko a moc se mi nepovedlo, ale asi to bylo mnou:-( jinak od kozzyho u mne vede zatim budha, jel sem od nej uz asi 8 druhu kyti a budha je the best:-)
no proste vypada to skvele kamo, jen tak dal, drzim palce a doufam, ze bude kopu kvalitniho matrose ke smouku
Taky tě zdravim.
Kytky jsou vysoký +/- 35cm.
Rozměry skříně jsou (V*Š*H) 180*90*56
Ventilace RK160L
Lampu, ale nemůžu dát úplne ke stropu skříně. cca 15cm od stropu.
Cooltube mám. Odvětrávaní je pasivni od cooltube odvod vzduchu do mistnosti.Místnost je dost větratelná takže si myslím, že nepotřebuju odtah z mistnosti ven. Uvnitř skříně řadí ještě jeden vetrák na pohon vzduchu ve skříni.
Zdravim vsechny. Omlouvam se za opozdeni, ale mam moc a moc prace skoro ani nestiham kytky jsou tady zase nejaky fotky je to cca.40den na kvetu. Omluvte kvalitu fotek.
to: Rappa : asi sem byl moc zhulenej na to abych si uvedomil kam to davam ;-)