Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nekaši, tohle je fakt problém, znám lidi, co se už těch řas nikdy úplně nezbavili (řasa je trvanlivá mrcha). Řasu NIKDY nesmíš nechat vzniknout! Ale přeju ti hodně štěstí s vymýváním kořenů.
Je to dost, ale po první dáš ty 4ml/L to sežere všechno a naleptá to i kořínky což jim jen prospěje.Za tři dny ti peroxid vyprchá a doliješ 2ml do celýho bubleru(já sem to prvně blbě formuloval)
Můj případ:
Bubler(8L) taky mě tam prosvítalo světlo, taky sem tam měl řasi.Osprchoval, ostřihal co nešlo umit a udělal jak popisuju.
Tři dny a rozdíl k lepčímu.Kořínky krásně bilí a kytí vitálnější.
Samozřejmě taky jak je kytka stará a kolik má kořenu že.
Ty jsou moc mlady, tak tam dej max 10mlH202 na tech 10L.
Ja sem mel skoro plnej kybl korenu a potreboval sem to poradne vycistit, proto sem daval extreme silnou koncentraci, ale ty mas moc maly kyti to by neprezily!!!