Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jakej je rozdíl eši si objednám:
1, Nirvana:buble gum.....10 semen/15 dolarů
2, Seriou seed: Buble gum......15 semen/60 dolarů
*
Je to stejná kvalita?
Já zas říkám: Co je drahý je snad i kvalitní?
PORAĎTE PROSÍM.
Tak jako jinde se u semen platí za značku-koupil jsem za 25NLG(asi 400 Kč) 10 semen growi seeds-Northern light(origoš Nothern lights od sensi seeds stojí 108 eur-přes 3000 Kč).Takovej odjeb co mi z toho vyrostl outdoor(má to být čistej indoor,ale bylo pěkný počasí)jsem ještě nezažil-srovnatelný s luxusním Super skunkem zakoupeným v coffeeshopu Speak easy za 25NLG/3g a bylo toho hrubým odhadem 500g/kytka(stonek tlustej jak půllitr).
Chlape příště čti pořádně-koupil jsem 10 semen,což není to samý jako vyrostlo mi 10 samic-klíčivost nebyla nic moc(dal jsem je přímo do hlíny která za nic nestála),ale ty 2 co vyrostly a dozrály byly
Tím ovšm nevylučuju že když si ty semena koupíš ty a najdeš jim lepší místo než já,vyroste ti 10 samic(spíš ale tak 6-něco nevyklíčí,něco je samec).
tim jste ale neodpovedeli jestli se vyplati kupovat ten samej model
(podle nazvu:-)) za vetsi penize...nebo jestli maj try seminka stejnej puvod...
proste kdyz nirvana nabizi model a sensi seeds taky ten samej a maj rozdilny ceny je to v tom ze treba od sensi je to lepsi?
Ja jsem pred mesicem koupil od Serious seeds Chronica a Bubble gum
prodavaj je po 15 seminkach jedny me stali 50 liber coz je asi 1600kc
Nechal jsem naklicit vsech 30 semen a vysli vsechny do jednoho dneska maji neco kolem 40cm {indoor} a vypadaj super
SERIOUS SEEDS vrele doporucuji .
Rozhodne bych nesetril na nakupu seminek
Pozor original Bubble gum by mnel byt pouze od Serious seeds a ten ho prodava pouze po 15 seminkach a na kazdym baleni je cislo ktere si muzes overit kdyz jim posles email www.seriousseeds.com
Original Bubble gum 10 semen za 15 dolaru se mi zda jako pekny smecko
Nirvana ne ,obědnal jsem si za 70 euro a prí jim přišlo 30 tak jsem to vzal přes učet u sid bank a uš to je na cestě .Obrázek si utvoř sám a na semenech nešetři.Muj názor " kup kvalitu a opiluj" dobrá investice.
No Nirvana je spíš pro ty co nemaj dostatek peněz na to aby koupili něco lepšího.Taky je pro ty co nechtěj moc investovat.Taky k tý ceně je uměrná kvalita a rozdílný pheno.Kdežto u SS to bude naopak-zaplatíš ale tím platíš kvalitu a stálou genetiku,kterou bys u Nirvany těžko dostal.Párkrát jsem od Nirvany měl orig síds a pokaždý "nic moc".No ale jednoznačně je odsoudit nemůžu.Je to jako bys šel do krámu a koupil si ády nebo šel na tržnici a koupil si boty tam.Ne vždycky ády vydržej dýl než boty od žlutásků.Ale to se stane málokdy.Záleží na tobě.Obrázek o tom si musíš udělat sám. :-)
Nezbývá nám nic jiného než hulit a ze všeho si dělat prdel
Nirvana kopíruje bubble gum pod jménem bublicilious (přešuk F90 ) Serious seeds a T.H.Seeds vlastní ty dva pravé bubble gumy. Ovšem který z těch dvou je víc pravější nezjistíte, to je příběh hodně pospátku, v "kuloároch" je považovanej ten od serious seeds za toho DABEST
btw: O tom bubblegumu můžete zjistit víc v historii seedbank, viz link v podpisu