Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Co dělat
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
8RUCE
Nový Člen

Karma uživatele 8RUCE - 0% Pěstitelská

Obecné Co dělat Příspěvek č. 1

Mám 15cm rostlinu a má jen 2listy nahoře...a tenký stonek co s tím??

Old Post 19-03-2006 v 09:15 AM
8RUCE je offline   Profil uživatele 8RUCE   Find more posts by 8RUCE   Foto galerie člena 8RUCE   Click here to Send 8RUCE a Private Message   Add 8RUCE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

pořádně si pročíst grower, hlavně FAQ http://grower.cz/pestovani/navody/? a pro konkrétní otázky zkusit hledání http://grower.cz/forum/search.php? a uvidíš, že odpověď najdeš

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 19-03-2006 v 09:22 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The Farm
Stálý Člen

Karma uživatele The Farm - 83% PěstitelskáKarma uživatele The Farm - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jen tak studovat a studovat

Prvni domaci kvití
Babička
Speed Queen one

Old Post 19-03-2006 v 09:32 AM
The Farm je offline   Profil uživatele The Farm   Find more posts by The Farm   Foto galerie člena The Farm   Click here to Send The Farm a Private Message   Add The Farm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
8RUCE
Nový Člen

Karma uživatele 8RUCE - 0% Pěstitelská

??? Příspěvek č. 4

A to mám zasadit 15cm do země,??

Old Post 19-03-2006 v 09:51 AM
8RUCE je offline   Profil uživatele 8RUCE   Find more posts by 8RUCE   Foto galerie člena 8RUCE   Click here to Send 8RUCE a Private Message   Add 8RUCE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mike.mouse
Stálý Člen

Karma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no ked ma cela 15cm, tak asi nie celu ... ale tak o tych 13 cm by to nebolo odveci, a staci stonok ohnut v zemi, nemusi byt nadobka prave velka a vysoka 13cm, ak vies co myslim... ked je ten stonok taky tenky, da sa stale tvarovat, a tak ho skrut ako laso do zeme a prykri, zo zeme bude drcat akurat 2cm + tie dva listy, GL

**Usporky 2x20 W umenie by Mike **70 W projek nahoda - prvy in pod 70kou **2nd In uder 70 Watts - Dead, but nice buds for 70w**All about Kristalon**Vonkajsie dvere ala out05 xata**mad double 70 watt

Old Post 19-03-2006 v 10:10 AM
mike.mouse je offline   Profil uživatele mike.mouse   Find more posts by mike.mouse   Foto galerie člena mike.mouse   Click here to Send mike.mouse a Private Message   Add mike.mouse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

hele to muze byt zaprcineno strasne hodne vecma....takze doporucuji stravit naky cas ve FAQ.Fakt to za to stoji ...PAZ

Old Post 19-03-2006 v 16:45 PM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

to 8RUCE peace

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 20-03-2006 v 07:21 AM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Zdarte Groweři!
Mám pro vás dotaz.Jelikož sem hledal a nic sem na toto téma nenašel.
Když dám kytku k oknu (zevnitř na parapet) a praží slunko,tak jakou mám jistotu že se kytka nespálí,poněvadž na slunku je velká teptota,kór ještě přes okno.
Spálí se nebo ne?ám strach že jo,ale nevím

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 29-03-2006 v 20:04 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od RastaManiac
Zdarte Groweři!
Mám pro vás dotaz.Jelikož sem hledal a nic sem na toto téma nenašel.
Když dám kytku k oknu (zevnitř na parapet) a praží slunko,tak jakou mám jistotu že se kytka nespálí,poněvadž na slunku je velká teptota,kór ještě přes okno.
Spálí se nebo ne?ám strach že jo,ale nevím

Myslim ze v tuhle dobu urcite ne slunicko nema jeste takovou silu

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 30-03-2006 v 17:46 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

By ses divil(a),ale přes to sklo to docela žne...

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 30-03-2006 v 18:01 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-04-2004 - Co dál ? - 5 odpovědí
26-10-2001 - Co mam delat??? - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás