Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
no ked ma cela 15cm, tak asi nie celu ... ale tak o tych 13 cm by to nebolo odveci, a staci stonok ohnut v zemi, nemusi byt nadobka prave velka a vysoka 13cm, ak vies co myslim... ked je ten stonok taky tenky, da sa stale tvarovat, a tak ho skrut ako laso do zeme a prykri, zo zeme bude drcat akurat 2cm + tie dva listy, GL
Zdarte Groweři!
Mám pro vás dotaz.Jelikož sem hledal a nic sem na toto téma nenašel.
Když dám kytku k oknu (zevnitř na parapet) a praží slunko,tak jakou mám jistotu že se kytka nespálí,poněvadž na slunku je velká teptota,kór ještě přes okno.
Spálí se nebo ne?ám strach že jo,ale nevím
Původní příspěvek od RastaManiac Zdarte Groweři!
Mám pro vás dotaz.Jelikož sem hledal a nic sem na toto téma nenašel.
Když dám kytku k oknu (zevnitř na parapet) a praží slunko,tak jakou mám jistotu že se kytka nespálí,poněvadž na slunku je velká teptota,kór ještě přes okno.
Spálí se nebo ne?ám strach že jo,ale nevím
Myslim ze v tuhle dobu urcite ne slunicko nema jeste takovou silu