Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím. Chtěl bych se jenom zeptat jestli mi bude fungovat, když udělám řízkárnu s matkou dohromady. Dvě matky a svítil bych na to CFL Full Spektrum 115 W a na klony to saný ale dvě. No a vedle toho pěstírnu s dvouma CFL Red Spektrum 180 W. No a nevim jestli bych mohl dávat pak ty řízky rovnou pod to červený světlo. Ale podle toho co jsem si tady přečetl by to šlo ne? Díky
Myslím, že to máš dobře promyšleno. Typ osvětlení je správný. Jen na jednu maličkost jsi zapomněl: na vegetaci matek a předpěstování řízků je ideální cyklus 18/6, ovšem pro zakořeňování řízků je lepší 24/0. Čili bych radil rozdělit na dva boxy.
Fry: Why would a robot need to drink?
Bender: I don't need to drink, I can quit any time I want.
V pohode,ja to mám tiež podobné len v malom.Koľko matiek chceš mať?Podľa mňa Ti jedna 115W full spectrum bude stačiť v pohode.P/okiaľ teda nechceš nejaké mega matky.A na klony by som nerobil zvlášť skriňu.Načo?Matkáreň takú,aby sa Ti tam zmestil parníček.
A ešte záleží,ako akým systémom budeš pestovať.Však na to prídeš aj sám.Takto Ti ťažko radiť.Napíš rozmery,množstvá,štýl pestovania....
ja v tomhle sice nemam neak zvlast prehled ...ale myslim ze kdyz budou mit rizky a matky ty podminky ktery potrebujou tak urcite neni problem ,ale jestli mas ten box vetsi skus si to treba rozdelit na rizky a matky zvlast PEACE