Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle sem měl taky a je to podle mě víc faktorů najednou.. jednak zmíněné ph (patrně dost vápenatá voda) apak suchej vzduch - což v kombinaci může podpořit nějakýho škůdce v kořenech. Áč je to mrzutý, ´tak se obávám, že tuhle úrodu už nezachráníš
to Gray Area: vypadá to dost na spojení přehnojení a špatnýho PH . Ale nezoufej, všechno ještě není ztracený .Zkus změřit ph, tipnul bych, že bude kolem 7,5 - 8 , pokud jo, tak namíchej Ph 4,5 - 5 a prolej to . pH by se mělo srovnat na cca 6 a zároveň se vypláchne hnojka. Pak pokračuj hnojením EC do 2,4 (podle odrudy) a ph 6 , v konečný fázi 6,2 . Nepodceňuj ani ventilaci a udržuj vhkost v konečný fázi qětu co nejnižší.
to deno jen pro pořádek: suchý vzduch v průběhu qetení je to nejlepší, co si můžeš přát. Takových 20% relativní vzdušný vlhkosti při pořádný ventilaci udělá z palice šutr.....
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Tohle je podle me nedostatek dusiku.Proto se to stava dost casto ke konci kvetu kdyz je dusik spotrebovanej rostlinou a uz se prakticky nepridava.Myslim,ze kdyz to pohnojis na rust,melo by se to zase zacit zelenat..
přesně, PH se dá změřit tak, že zmixuješ vodu a hlínu, poznamenáš si PH vody a poměr hmotností mezi vodou a hlínou. Změříš Ph a výsledek už snadno dopočítáš.
příklad: voda PH7 2/3 obsahu , hlína Ph ??? 1/3 obsahu , výsledný naměřený Ph směsi vody a hlíny je např.6 , z toho vyvodíme rovnici o jedný neznámý a to :
⅔*7+ ⅓*X = 6 což je stejný jako 14+X=18 ---->X=4
Z toho vychází, že ph hlíny je 4
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
vsechno nasvedcuje tomu ze je to smutnicema v korenech. neporesil sem to nijak, se podivej na moji 2. galerku jak to vypadalo na konci. u tebe je to jeste relativne v klidu. Jaky mas substrat? jestli ti tam poletuji treba jen obcas musky tak to je asi ono
Ak to mam dobre chapat tak pointa sutaze bude spocivat v tom ze ti mame napisat odhad gramov z tvojej urody co je na fotkach v tom odkaze? Ja odhadujem cca 120g.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
no tak já si tipnu 143...jinak měl sem uplně ten samej problém a ani po shlédnutí tohodle threadu nevim co to je...jak se ti osvědčila ta hořečnatá sůl? myslíš si že je vhodná na postřik? Mury to tak myslim dělal malejm řízečkům aby zezelenali....