Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Srovnání zaštipování na větvení pro ScrOG
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Zaštipování slouží k rozvětvení kytky na více větviček.

Při ScrOGu může být větviček potřeba třeba 8 na 1 kytku. Otázka zní, zda je lepší mít větvičky

1/ z hlavního stonku, tj. nechat vyrůst kytku 3-4 patra, pak zaštípnout a ona vyrazí z každého paždíčka vetvičky (to se mi teď povedlo u hash plant a K2), tím pádem je 6-8 větviček

nebo

2/ mít kytku rozvětvenou ne z hlavního stonku, ale ze zaštípnutých větví, tj. štípnout kytku hned za 1-2 patrem a pak ještě jednou? (tak jsem to dělal dříve)

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 26-12-2001 v 21:49 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mufin
Stálý Člen

Karma uživatele mufin - 57% Pěstitelská

Dotaz taky dotaz k scropgu ? Příspěvek č. 2

cuz all
hele to co tu pises mi taky uz dlouho vrta halvou ale muj nbazor nato je ze je to vcelku jedno ...... ale to neni duvod proc tohle pisu , zajima me spis jina vjec ale s scrogem spojná.... takze:
mam 600W a mam problem nevim jestli to mam rozjet stylem scrog nebo jen normalne ( mozna se tomu da taky rikat bush style ...) - proste z jaky metody pod tohle lampou je vis matrose , a tak Vas prosim jestli by mi nekdo nedokazal odpovedet na tuhle otazku

diks MUFiN

Old Post 27-01-2002 v 21:54 PM
mufin je offline   Profil uživatele mufin   Find more posts by mufin   Foto galerie člena mufin   Click here to Send mufin a Private Message   Add mufin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

tak jak to vypadá, tak je lepší štípat jednou po víc patrech, pro kytku to není takový šok.

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 27-01-2002 v 23:08 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aaron Lightner
Stálý Člen

Karma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

mufin> Já bych řekl, že 600W je už na SCROG skoro až moc silná. Respektive vzhledem k tomu, že prosvítí nějakých 60cm listoví, podle mého by už byl vhodnější SOG. Na bush style je to (alespoň podle Deu) málo, na to prý je potřeba aspoň litr. Taky to musíš uvážit podle prostoru, na kterém to provozuješ. Na overgrow dal před časem maník s nickem sscroggie galerii pěstování SCROGem pod 2 x 600 W na ploše 18 sqft = cca 2 m^2. Kdyžtak se na to podívej, tady:

http://www.overgrow.com/edge/showth...?threadid=57774

Já bych se bál, že to zaplétání a prostříhávání u takhle velkého pletiva bude příšerná masturbace.

Old Post 28-01-2002 v 23:06 PM
Aaron Lightner je offline   Profil uživatele Aaron Lightner   Find more posts by Aaron Lightner   Foto galerie člena Aaron Lightner   Click here to Send Aaron Lightner a Private Message   Add Aaron Lightner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás