Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nápad podělit se snějakými těmy nápady nebo možná ukázat že to de nebo nejde vůbec pěstovat. Na mojem prvním indooru se můžete inspirovat no to asi ne, není to zrovna moc úžasný způsob ale určitě má smysl to vyzkoušet, jestli to de pod naprostým utajením, a nevědomosti spolubydlících v mém případě rodičů.
Tak čekujte a poraďte jak províst případně upgreadovat změny, které určitě napomohou k vypěstování dobré rostliny samozřejmě s co největším množstvím aktivních látek
Následuje dropet překvápko, Nefotil sem trošku delší dobu. Užíval sem si horského sluníčka v alpách. (když sem u toho hulit v oblasti řídkého vzduchu je fakt mazec a taky mě napadlo: V létě takovej mini skleník vysoko v alpách-- To by bylo žůžo
No nevadilo by mitam mít chatičku
Jen co sem přijel z alp, běžel sem trošku protrénovat kytaru No a byl sem rád že chcípla jenom jedna
Zůstala akorát ta vytahlejší, tak jestli bude kluk no tak
Další pokus udělat z hovna zlatý důl Jestli z toho bude na 2 špeky, tak budeš rád, ale nevím, jestli to za to snažení vůbec stojí. Časem možná příjdeš na to, že pokud do toho neinvestuješ alespoň nějakou tu kačku (řekněme 1000kč), tak je to zbytečná práce. A neříkej, že by to pak nebylo nenápadný. Byl tady např thread od amálky (který se smazal, takže i jeho thread je pryč), kde pěstoval v PC case pod 70W z řízku a výsledek byl velice pěkný.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
zdravicko all..
drzim nam palce. tiez som sa podujal pestovat len toj tak z pasie.. uz na tom pracujem naky ten mesiac,zachvilu prepinam na kvet.. no a co...
Naprostý souhlas s soul rebelem. Tohle téma sem založil proto abych se přesvědčil, zda se dá něco dokázat z ničeho (z toho název ) a né abych vytěžil co nejvíce g. Od toho mám snad 450w ve sklepě né?
Tohle téma bude, pokud mi to čas dovolí, pokračovat naprostou jednoduchostí. Pokud chce někdo znát způsob jak vypěstovat co nejvíce matroše nechť si pročítá jiná fóra.
Do tohodle pokusu pěstování nebylo vloženo zatim moc peněz, a bude to tak doufám pokračovat. Samozřejmě se to bez nich neobejde. Ale spoustu věcí dokáže vyřešit chytrá hlava
Původní příspěvek od Soul Rebel 2Hanyz: Myslim ze takhle ostra kritika neni na miste, ponevadz takovyhle pesteni (aspon podle me) neni na vynos, nybrz pro zabavu. A o tom to snad je. Nemam pravdu?
Nemyslím, že by to byla ostrá kritika, spíše objektivní a konstruktivní. Pod úsporkama ale tady, co tak sleduju, pěstujou absolute beginer nebo děti, ale všichni časem zjistí, že tudy cesta nevede. Když jsem psal 1000kč, tak si snad nikdo nemohl myslet, že mluvím o 400W systémech, ale o 70W. Když se chcete trápit s něčím, zčeho budete nakonec zklamání, tak prosím. Já vám chci jen ušetřit čas, nadšení a potažmo i peníze, protože stejně za ten váš setup nějakou tu kačku utratíte a výsledkem nadšeni moc nebudete.
citace:
Původní příspěvek od proxxy Naprostý souhlas s soul rebelem. Tohle téma sem založil proto abych se přesvědčil, zda se dá něco dokázat z ničeho (z toho název ) a né abych vytěžil co nejvíce g. Od toho mám snad 450w ve sklepě né?
Tohle téma bude, pokud mi to čas dovolí, pokračovat naprostou jednoduchostí. Pokud chce někdo znát způsob jak vypěstovat co nejvíce matroše nechť si pročítá jiná fóra.
Do tohodle pokusu pěstování nebylo vloženo zatim moc peněz, a bude to tak doufám pokračovat. Samozřejmě se to bez nich neobejde. Ale spoustu věcí dokáže vyřešit chytrá hlava
A ty si asi myslíš, že my ostatní pěstujem jen proto, aby jsme to prodali Já i pod 400W pěstuju pro zábavu a vůbec mě nedokáže nasrat, kydž to nevyjde a není z toho ani 100g. Nemysli si, že jsi jediný, kdo u stavění skříně přemýšlí. Já taky nejsem z těch, kdo si z G- shopu koupí setup za 30 000, ale vše si poskládám z dílů, mnohdy svépomocí vyrobených, za zlomek ceny. A věz, že jsem tuze rád, že jsem se na svém prvopočátku pěstění nenechal ukecat na nějaké po..... zářivky. Peace
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
nebudu dále tady tohle téma řešit. Je zbytečné aby tady byly slovní přestřelky. De mi o to o co mi de. Jen tak sem něco hodit, a koho to zajíma, nechť si pročítá a vkládá postřehy. Mohu tady založit téma o tom jak pěstovat pod 400wat sodíkovkou v aeroponii. Ale těchto témat je tady plno. Nechme těchto zbytečných slov nevedou kničemu. Peace.
Ale myslím že dobré zářivky ( stačí philipsky s dvěma odlišnými spektry) jsou bohatě dostačující na začáteční růst rostliny, alespoň z důvodu šetření el.energii