Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj takže sem tady
Skřin .š/h/v 80cm,40cm,70cm
Slunce : 70W sonT -pro
hnojiva : rust Wuxal Super zatim 2ml na litr vody na kvet OBM
Hlina :Klasicky zahradnicky substrat 20l za 150Kč + perlit
Osazenstvo:Minule sem jet 11kytech Jack Herrer mněl sem stoho 68G sucheho.
A tedko Level II : 2X Durban Posion se seinek chci je nechat na matky.
1x SuperSkunk. taky se semča..
Vitr:2x Pc vetraky dole 80x80 přitah nahoře 120x120 odtah
na ofuk otočny ventilator..2rychlostni..
Akorat mi dela problem že se mi krouti listky
Vlchkost 60% jak sviti vybojka v noci 80%
Teplota jak svitim 28-29C tma 23-25C
U vršku rostlin nevim ješte sem nemeřil
Máš to pěkne jen tak dal akorat bych tedkom nehnojil protože se ti kroutí ty listy.. Jinak míš pekne kytkÿ ..A jestli si mněl 68G pod 70W tak seš machr K+
dalši foto zevčerejška jinak dodam ¨dašli foto zitra .. datum na fotkach je blbe nemnel sem nastaveny čas a datum na fotaku
1.foto pohled na skřinku
2.foto lampu sem zvedl přestal hnojit zalevam vodou a listy pořad stejne
7.foto je řizek taky Jack Herrer ktery sem přihodil pod sodik ale jak to bude nakvetu tak tam chci mit jenom ty dve rostlinky Durbanu podle toho jestli to budou samice jinak to vymněním za řizky.¨......
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
Prozba:Myslite že když mám ty kytky vysoke 20cm a skřinku vysokou 68cm tak že už bych mněl přepnout nakvět nerad bych aby mi to přerostlo ............a s květináčem sou vysoke 32cm ..THX
Dalši prozba : Když ta skřinka neni tak hodně vysoka tak bych mohl jet scrog ušetřil bych mista propletl bych to myslite že by to byloí lepši nebo to mam nechat tak na volno předem diky.......Moc mi sem nepišete .....
Skús scrog,ale aj tak to prepni čo najskôr,mne narástli posledne o asi 150%,takže 16-18 cm kytky som ešte v kvete musel strihať.Keď majú teraz 20cm,tak vo finále môžu mať kľudne 60cm,možno aj viac,ale aj menej,to zistíš až potom
Ak chceš ísť scrog,tak ešte pár týždňov rastu,nech sa rozvetvia,teraz by sa to tam ani nevyplatilo(teda ak by si hneď prepol),podľa mňa.