Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to (z)hunta: takovy zpusob jsem jeste nezkousel, ale samoshot nosem taky neni spatnej.
staci spek do pusy jako na shot, z rukou jakoby masku na nos, pak jen fouk-vdech,fouk-vdech....... kase.
tak to uz jo!take kombo by mohlo nos precistit.ale kde ho zoberies?u nas najdes len jeden druh a urcite to nie je RED BULL...
skusal si niekto vyrobit vlastnorucne?namlet tabak,mentol...
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
2 Hunta:Pokial sa hecnes snupat tabak tak s mentolom tak to by malo byt len lepsie
2 trosca: ten nos ti asi netecie krvou od tabaku, ale od nejakej chemie, ha?!tabak trocha stipe, ale nemal by ti zo sliznicami robit bordel, skor ich postekli
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
Já jsem hulil přes no, když jsem měl nad krční mandlí absces, který mi doktor naříznul a pravidelně velmi bolestivě jizvu roztahoval, aby z ní vyteklo co nejvíce hnisu. Kámoš přinesl hašiš a já se bál, ať tu jizvu nějak nepodráždím. Rozdíl jsem nezaznamenal.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??