Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam problém .
Davnejsie som stiahol Highgrow(najnovsiu versiu) a chcem tam pridat dalsiu pest. miestnost kedze sa chcem trosku pohrat na hokus pokus- jasne ze nie len tak odveci a nechcem si nedajboze znicit rastlinky ktore tam us mam poradte mi niekto kto ma skusenosti dodonca som si stiahol so stranky nejake ?miestnosti?www.highgrow.us ale nieviem ich tam dostat
v highgrowu pestuju už trimesice jedny kytky ale je to divny program nekde sem cetl že byl ohodnocen jako nejrealnejsí pěstební simulator, ale podle me to nema se skutecnosti nic spolecneho až na to podlivání, a ůroven programu je strasne primitivní. Chtelo by to nový a lepší jestli nekdo o nejakem víte tak se ozvěte. dik
Dobrá srandička, Jsem nevědel že už je verze 4, já jel ještě na 1 a nic jsem tenkrá newigruwoval. Ale přecu už nejsem 16 lama
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me