Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten starter muže byt i takovy je levnejši
startér CLEO 25-100W 220-240V .......................... 53,-Kč
ale ješte + ktomu starteru za teh 53Kč potřebuješ objimku doktere to strčis to je starter jak na zařivky a ten sodik ti taky nastartuje mne to taky startuje bes problemu tak at se ti daři zatim zdar..............
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
no taky koukam ze tam o tom nic neni....newi nekdo jak zapojit dvouvystupovy starter k vybojce? stejne jako zarivku nebo jinak? a nakupovani u janci je docela zdlouhavy objednal jsem si to minuly tyden a jeste to nemam....
Teď už je pozdě něco měnot , ale měl jsi koupit startér TRZ , protože šetří lampu u startu a je to jeden z nejspolehlivějších startérů , jaký tam máš cleo? Jestli jo tak na něm by mělo být zapojení , nebo se podívej na stránky výrobce.
Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat, jestli se tohle vybaveníčko co popisuje hulitko258 dá sehnat i jinde než jen u Janči. Jsem z Prahy a zjistil jsem, že Janča nezasílá poštou. Omlouvám se za případné opakování opakování otázky, ale opravdu sem nějak nemohl nic najít... Děkuji
janca je v poho.chodim tam teda osobne a nej je ze jen te uvidi borec se usmeje a zacne: tlumivka, starter, objimka, vybojka a jakou vataz??asi tam chodi hodne lidi pro sodikovky