Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vazeni kolegove "travnikari",
ma nekdo zkusenost s plisni na palickach? Me se to stalo poprve a to sla jedna palice za druhou. Fakt smutnej pohled, prisel jsem o dve tretiny urody. Nevi nekdo co s tim nebo cim to muze byt? Zkousel jsem shnile palice odtrhavat, ale to moc nepomahalo. Kytky outdoor. diky moc Charles
Hodně taky záleží na modelu-viděl jsem ve skleníku 2 kytky v naprosto stejných podmínkách(White widow a Skunk X) a rozdíly byly víc než značný!Vdova kompletně zplesnivěla zatímco na skunku se objevily jen asi 2 místečka,a to bylo podle mě stejně kontaminací z masivně plesnivějící vdovy.A proto pozor-WW do skleníku/foliovníku=plíseň.