Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte lidi,
chtěl bych vědět váš názoz jelikož jste tady asi,jak koukam samý odborníci,na pěstování z řízku....
Teďko jsem zkusil pár modelů a nějak to dělá něco jinýho než chci......:-(
Jde o to že jsem zkoušel pěstovat z řízků(klunů) které jsem koupil od kamaráda.Rostlinky si ovšem dělají co chtějí a nějak se mi nedaří udržet výšku rostlin,proto musím posouvat lampy docela často a to je docela otrava-prostě rostou pořád....
no tak jestli chceš mit normal kyti na kvet tak sodik zařivky do matkarny tak to zastřihni a dej tam scrog a propletej a nebude ti to tak hučet nahoru dyštak nahod foto
Jestli něvěříš že je moje můžu ti to dojít teďko vyfotit-chtěl jsem vědět něčí názor na zářivky popř zkušenost a co se týká toho růstu tak rostou i přes to že už zkončila fáze růstu,je mi jasný že ještě porostou i po skončení fáze růstu ale oni vyrostou vždycky ještě 2x až 3x tolik.....