Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau lidi. podle fotek posudte,co jim je...
rovnou priznavam,ze nemame vlhkost ani 30 procent. neni zvlhcovac
hnojku ah . presne podle navodu a ph je dobry 5,8
nemam tuseni jak to vypada vevnitr..ten roztok ti koluje v jake vysce?..uz masji korinky v roztoku nebo je porad zalivas zvrchu?..
ta vlhkost je uplne na pi-u...dej tam na vsechny strany skrine namokreny rucniky..astarej se jak to de..jinak to budes mit silene kosaty..a nic z toho..
a chtelo by to vyfotit s bleskem.a zboku ...to se otoh da poznat vic..ale takhle mi pripadaji..ze sou trochec prehnojeny..zkus dat 3/4 davnu hnojiv na chvili..a uvidis..pokus se to nezlepsi proplachni system peroxidem...
Přesně takhle vypadaly u mě kyti, když jsem pěstoval ještě v bowlech, když se chytnuly déle než ostatní a já už vesele hnojil... Kroutilo jim to listy stejně jako na první fotce - prostě divný!
Ubral bych. Na hnojkách.
Kdy jsi začal hnojit a jaký máš EC???
Pro příště bych doporučil na tejden, když zasadíš řízky, dávat jen nějakej kořeňák (osvědčil se mi ten od B´cuzzzzzzz), další tejden už snesou poloviční AH a tak dále...