Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No Anglii žádnej coffeshop nenajdeš, ale existujou tam takový podivný obchůdky Kamarád je tam už asi rok, je přímo v Londýně, teď bych ale kecal na název čtvrti si nevzpomenu, ale povídal že zrovna tam není problém sehnat cokoliv. Jinak vím, že si kupuje trávu na ulici od černochů, ale musíš být opatrný. Hlavně neukazovat prachy, prý tě osloví první, říct že máš třeba pětku a on ti dá za pětku. Prej to jsou hrozný opruzáci tak bacha na to, ale jak říkám, kámoš s tím problém nikdy neměl. Jo a ještě jednu věc, Anglie je taky pěkně prohulená (myslím Londýn). Bav se
Čus zajeď si do Camden Town je to metrem po černý,nekupuj na ulici najdi si malej krámek do kterýho je vstup z ulice jako do sklepa,Je to po pravý straně směrem nahoru,jestě před mostem.Prodávaj fajfky atd. tak si řekni o kouř a má pod pultíkem košíček
Je to na hlavní ulici tak abystam někde neběhal v uličkách,těm se vyhni ale jinak OK,tam na tebe budou i volat pouliční dylyny, ale fakt tě voberou to znám černej nebo bílej voberou tě voba ale začal bílej, Fuck them all
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
Chlapci tak sem nikam nedojel deset km za mym mesteckem byjela reditelka skoly v audine zrovna kdyz jsme tam vjizdeli my no tak sme do sebe tukly a rana jako prase zustaly jsme lezet na boku v skarpe proste haluz vsechno popadalo na sklo vsichni rvali ucitelka to jeste chtela zachranit tim ze rikala zadnou paniku klid a do toho furt aaaa no proste narez ja se zvednul ze skla schekoval jsem mou holku a zacak se tlemit Sem vylezl z autobusu a koukam na audinu a vona z ni leze reditelka sem predtim jeste nevedel ze je to ona dojde ke me a prohlas:"To sou moje zaci!!" a temer se slozi
Proste narez ale tesil jsem se jako svine A tak jedem az buhvi kdy
Dude: jj, magic mashrooms tam mají opravdu všude,dokonce k tomu dostaneš i návod co kolik a jak
morys:Tak to máš teda zajimavý příběh,snad se tam Jesště dostaneš,jo jinak gripy maji za 10 liber /1ks = g
Jooo a taky tam maj poprs volně prodejnej na ulici 2 lahvičky za 5 liber,tenkrát mi to narval černoch při nákupu a nakonec sem byl rád že sem se tak pobavil
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op