Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek.
Prečital som si už o tychto modeloch na growery akurat,
ale aj taq sa neviem rozhodnut,ktora odroda by bola pre moj
indoor lepšia.
Jedna sa mi hlavne o kvalitu fajčiva a výnos.
NIRVANA udava najpredavanejší model WHITE RHINO,ale ani o tom tu neni moc prispevkou.
Takže mam zhruba 30 euro a chcem čo najlepšiu indoor genetiku
aka sa da zohnat za tuto cenu.
Ak niektommate s nasledovnymi modelmi vlastne skusenosti,welmi rád si ich prečitam:
SUPER SKUNK
JOCK HORROR
AK-48
WHITE RHINO (všetky štyri from Nirvana originals)
SKUNK no.1 (from dutch passion)
Myslim a dufam,že vaše poznatky pomožu nielen mne ale aj inym začinajucim indooristom vybrat ten naj model aj za menej penazi.
Mám na mysli celkový pohlad na odrodu-rast,vetvenie,vynos,vona,chut,sila,typ učinkow. . .
Poteši ma každa poznamočka growerow,čo niečo taqe pestovali.
Nepište mi prosim vás to čo maju všetky seedbanky v katalogoch.
To mam prečitane niekolko krat ale mne sa jedna o vaše skutočne postrehy.
ZATIAL DIKI MOC a nazdar !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
to Ican diki moc.
Chcem sa spytat na GROWSHOPALIEN banku.naozaj funguje ?
A prečo su tam šetky seeds z Nirvany po 11,5 euračow aj White Rhino a pod.čo origoš stoja po 25 eur ,zaujimawe !
mate osobne skusenosti s tym Alienom ?
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Jestli te zajima ten super skunk, tak je to modylek, kterej voni jako jahody (aspon sme se na to vsichni shodli- nadhera), oko a nos laika by nepoznal, ze to je skunk, dokud by si nezakouril... chut samo vyborna a zase jako ta vune spise ovocna s hodne silny high, ktery ti fakt neda a musis zakaslat..., jinak vetvi se krasne sama od sebe, takze neni potreba ani zastipovat, ale ja zastipoval co to slo vubec neni narocna na pestovani, vynosy jsou taky dost slusny a ted to nejdulezitejsi, ten stav.... SKUŘU JE TO, ale popravde řečeno, byl sem docela zklamanej, protoze to co pisou vo tomhle modylku, to je prece trochu neco jinyho nez to vlastne ve skutecnosti je...
hmmm,zaujimave !
To Rhino wyzera faqt pekne,ale že by som to riskol s tym Alienom za 11,5 euro ?
Nak sa mi nezda ten rozdiel medzi growshopalien.com a Nirvana-seeds.com
Dakujem wšetkym prispievatelom za užitočne
informacie,rad sa dozviem dalšie.
Naozaj dik wšetkym.Toto mi pomože.
Mimochodom,čo si myslite o SKUNK no.1 od Dutch Passion.
Model vychwaluju,nekolkonasobny vytaz HTCCups a za 20 euro ?
Je naozaj taqy husty,alebo len maly štastie,že lepši model zrovna v tej kategori nesutažil ?
Inak naozaj wrela wdaka všetkym prispievatelom !
ZDAR GROWERY,,,
měl jsem z Nirvany AK-48 a je to docela lehké na pěstování....krásná chuť...škrábe v krku docela...ale jinak v pohodě...krátká doba květu...určitě ho příští rok pojedu zase..