Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlapi poradte mi ,,,chcem is kupit nejake to svetielko,,,ale nevim jake ,,,chcel by som nieco tak do 500-600 korun ale nevim aky typ a kolko watovu,,..pordte mi aku,,ci vybojku alebo halogenku,,,pomic pls,,dik mic
Původní příspěvek od xRIDDICKx chlapi poradte mi ,,,chcem is kupit nejake to svetielko,,,ale nevim jake ,,,chcel by som nieco tak do 500-600 korun ale nevim aky typ a kolko watovu,,..pordte mi aku,,ci vybojku alebo halogenku,,,pomic pls,,dik mic
základní dotaz - ČETLS FAQ? já si taky chci koupit světýlko, jenom je tam dosti základní to, že já ho chci k posteli na čtení z čeho mám usoudit, jaké světýlko je vhodné, když jsi se nenamáhal ani napsat rozměry pěstírny?
Já jsem se nepokoušela Ti sdělit, že když sem napíšeš rozměry skříně, tak si všichni sednem na zadek, flákneme s tím, co zrovna děláme a budeme se moct přetrhnout, abychom někomu, kdo není ochoten hledat, splnili, co mu na klávesnici uvidíme. Já se Ti pokoušela sdělit, že takhle se ptát je fakt poněkud přiblbé, tak to, prosím, zkus pochopit při dalších Tvých příspěvcích.